Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Εθνικός προδότης ο Σαχινίδης




Σάλος με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Ελεύθερης Ώρας της Κυριακής». Για το πολιτικό έγκλημα Σαχινίδη. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν έριξε μόνο τη χώρα στις δαγκάνες του ΔΝΤ, αλλά κυριολεκτικά την ισοπέδωσε με τις υπογραφές του πρώην υφυπουργού Οικονομικών κ. Φίλιππου Σαχινίδη, ο οποίος αύξησε σε απίστευτα ύψη το επιτόκιο υπέρ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ)! Σχεδόν στα επίπεδα του 14%! Πρόκειται για εθνική αυτοκτονία με τις υπογραφές του κ. Σαχινίδη!
 

Ενώ οι πάντες είχαν την ψευδαίσθηση ότι διαπραγματευόμενοι είχαμε λάβει δάνεια με επιτόκιο κυμαινόμενο γύρω από το 4%-5%, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών άλλαξε τις προηγηθείσες αποφάσεις ανεβάζοντας το επιτόκιο υπέρ της ΕΚΤ, στα δυσθεώρητα ύψη του 14%!
 

Ο κ. Σαχινίδης μοίραζε τα επιτόκια λες και ήταν τραπουλόχαρτα, λες και έπαιζε πασιέντζες! Πρόκειται όμως για το αδίκημα της απιστίας για το οποίο καλείται να επέμβει η Δικαιοσύνη.
 

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον κ. Σαχινίδη να αυξήσει αυθαίρετα το επιτόκιο τους χρέους των ελληνικών Τραπεζών προς την ΕΚΤ σε τέτοια απίθανα επίπεδα; Ενήργησε ως αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών ο κ. Σαχινίδης ή ως βαλτός πράκτορας των τοκογλύφων ;
 

Ρωτάμε: Την ώρα που οι ελληνικές Τράπεζες ήταν βέβαιο ότι αδυνατούσαν παντελώς να αποπληρώσουν τα δάνεια που έλαβαν ακόμη και με αυτό το σχετικά χαμηλό επιτόκιο, πώς και γιατί ο κ. Σαχινίδης εκτόξευσε στα ουράνια το επιτόκιο; Γιατί το έκανε;
 

Την ώρα που η χώρα βρισκόταν στο χείλος της χρεοκοπίας, ο κ. Σαχινίδης με τις υπογραφές του αυτές, την καταδίκαζε όχι μόνο σε μαθηματική χρεοκοπία αλλά σε διαρκή υποδούλωση στο άρμα των δανειστών. Ο κ. Σαχινίδης αποφάσισε να σκλαβώσει την Ελλάδα για τις επόμενες γενιές στους τοκογλύφους της Β. Ευρώπης και να θανατώσει κάθε προοπτική ανάταξης της ελληνικής οικονομίας! Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα;
 

Όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξαπατούσε τον λαό με πομφόλυγες διακηρύξεις ότι «αποφύγαμε τη χρεοκοπία», την ίδια ακριβώς ώρα πίσω από τις πλάτες του κοσμάκη, ο Λαρισαίος υφυπουργός Οικονομικών έδινε το τελειωτικό χτύπημα στην ελληνική οικονομία: αύξαινε το επιτόκιο υπέρ των τοκογλύφων στα επίπεδα του 14%!
 

Καλείται λοιπόν η Δικαιοσύνη να επιληφθεί τις υπόθεσης ώστε να δοθούν απαντήσεις σε ένα ακόμη θέμα το οποίο οδηγεί στον διαρκή θάνατο και υποδούλωση την Ελλάδα και τον λαό!

Ο πρώην αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης, καλείται να απαντήσει στην «Ε.Ω.» για ποιο λόγο προέβη σε μια τέτοια ενέργεια; Για ποιο λόγο έριξε στα βράχια τον τόπο και παρέδωσε την Πατρίδα στους τοκογλύφους της ΕΕ; Δεν έφτανε στην ΕΚΤ το ήδη υψηλό επιτόκιο του 4%-5% που πλήρωνε η Ελλάδα; Έπρεπε να φτάσει στα ύψη του 14%, λες κι επρόκειτο να αποπληρώσει μια απλή πιστωτική κάρτα;
 
Κύριε Σαχινίδη, μιλάμε για ποσό 93 δις ευρώ! Γνωρίζετε ότι με το επιτόκιο που βάλατε χαρίσατε αμέσως γύρω στα 12 δις ευρώ στους τοκογλύφους; Την ώρα που κόβατε τις συντάξεις, τους μισθούς και τα επιδόματα, χαρίζατε 12 δις ευρώ στην ΕΚΤ!!!
 
Δείτε το χαρακτηριστικό ΦΕΚ που δημοσιεύουμε. Φαρδιά-πλατιά η υπογραφή του κ. Σαχινίδη και από την μία πλευρά του ΦΕΚ και από την άλλη! Πρόσφερε τα πάντα στους τοκογλύφους. Το ΦΕΚ υπογράφηκε στις 9 Μαΐου 2011. 
Ακριβώς ένα χρόνο μετά τον βίαιο εναγκαλισμό της χώρας μας με το ΔΝΤ και την τρόικα!
 
Είναι ή δεν είναι μέγιστο πολιτικό έγκλημα αυτό;
 
Ο κόσμος λοιπόν άδικα μιλάει για οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας και του λαού στους δανειστές;
 
"Ελεύθερη Ώρα"

Δείτε περισσότερα στοιχεία:
 
 
 http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/07/blog-post_3946.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters