Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ε5 : Έθνος Ενεργών Ενωμένων Ελευθέρων Ελλήνων

  Ε5  
Αρτέμης Σώρρας

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Ε5 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ 5Ε,ΕΘΝΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 5Ε.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ) ΟΤΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε5 ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΟΥΝ.ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΛΗΝΩΝ (ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ).


http://amfipolis.blogspot.gr/2013/07/5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters