Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Τι φοβάσαι Έλληνα; ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ 600 ΔΙΣ$ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ $ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


Τι φοβάσαι Έλληνα;
Μετά την απόφαση του δικαστηρίου,δεν πρέπει να έχεις κανέναν ενδοιασμό!Τα χρήματα είναι εκεί και περιμένουν τη δική σου απόφαση!Σηκώσου επάνω και πάρε την Πατρίδα σου πίσω!

Απαίτησε,εκβίασε αν θες,αυτούς που εσύ τοποθέτησες στην κυβέρνηση για να διαχειρίζονται τη δική σου περιουσία,το σπίτι σου,τη ζωή σου!Και μέχρι τώρα Έλληνα,όπως βλέπεις και νοιώθεις στο πετσί σου,αντί να σε υπηρετούν...σε δυναστεύουν!
Σε θεωρούν δούλο συνέλληνα και σου ρουφούν το αίμα πατριώτη!Πως τους ανέχεσαι;Πως τους επιτρέπεις να σε κλέβουν;Να σε σκοτώνουν καθημερινά και αργά...βασανιστικά;
Σε νοιώθω συνέλληνά μου!Σ' ακούω να σιγομουρμουρίζεις,να μονολογείς όπου βρεθείς,να βρίζεις τα καθίκια που κατσικώθηκαν στο σβέρκο σου και σου σφίγγουν τον λαιμό!...Πνίγεσαι από το άδικο...,αλλά πες μου,γιατί τους τρέμεις;
Ποιοί είναι αυτοί;Ποιός είσαι εσύ;
Το ξέρεις,το σκέφτεσαι και πολλές φορές το φωνάζεις!Ξέρεις ότι χωρίς τη δική σου ανοχή,είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ!
Δώστους λοιπόν να το καταλάβουν πραγματικά ότι είναι σκουπίδια χωρίς τη δική σου στήριξη και εντολή!
Και ποιά είναι η εντολή που τους έδωσες συνέλληνά μου;Να υπηρετούν τα συμφέροντά σου συμπατριώτη μου!Να εργάζονται για όσο χρόνο εσύ τους έδωσες να σε προσέχουν,εσένα την οικογένειά σου,τους συγγενείς σου,τους συμπατριώτες σου,την Πατρίδα σου!
Γιατί χωρίς όλους εμάς δεν νοείται Πατρίς συνέλλληνα!
Σήκω επάνω,κοιτάξου στον καθρέπτη σου και θυμήσου ποιός είσαι!Κάποιοι,πριν από εσένα έκαναν το ίδιο,δίνοντας ακόμα και τη ζωή τους και σου έδωσαν την ευκαιρία να ζεις σήμερα και να λες ότι είσαι Έλληνας!
Τώρα εσύ δεν χρειάζεται να δώσεις τίποτα!Με την υπογραφή σου και μόνο θα δώσεις εσύ την ευκαιρία στα παιδιά σου και στα εγγόνια σου να σε υμνούν στο διηνεκές!
Σήκω λοιπόν,όρθωσε το ανάστημά σου,αγρίεψε λίγο,μην μένεις μαλθακός!Αυτό θέλουν αυτοί που σου έχουν περάσει τις αλυσίδες στο σβέρκο!Σπάστες,λύσε τα χέρια σου και βάλε την υπογραφή σου!Οι Θεοί της Ελλάδος την έχουν βάλει ήδη!Τη δική σου περιμένουν!
Πλάτων Πισατίδης


ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ 600 ΔΙΣ$ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ



 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/07/600_1138.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters