Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η Ελλάδα αιμορραγεί και το πολιτικό σύστημα εκλογολογεί

Την στιγμή που το πολιτικό σύστημα έχει χάσει εντελώς την οποιαδήποτε σύνδεσή του με την κοινωνία και αδυνατεί να αξιολογήσει τις προτεραιότητες που ...
πρέπει να έχει, το μόνο που θα πρέπει να περιμένουμε είναι η κατάρρευσή του.
Ο θάνατος του Γιώργου Ανδριτσόπουλου, του 36χρονου αστυνομικού στην περιοχή του Διστόμου από τους Αλβανούς εγκληματίες, αντιμετωπίστηκε ως δευτερεύον ζήτημα της επικαιρότητας, από το πολιτικό σύστημα. Όπως και η αδυναμία σύλληψης των ενόχων εδώ και ένα δίμηνο περίπου, οι οποίοι "αλωνίζουν" την Στερεά Ελλάδα.
Ο οικογενειάρχης αστυνομικός υπήρξε ένα από τα πολλά θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου που συντελείται στην πατρίδα μας: Μια γενοκτονία εναντίον των Ελλήνων η οποία έχει τις ρίζες της στην ανικανότητα του ελληνικού κράτους να αντιμετωπίσει ορθολογιστικά την μετανάστευση.
Καθημερινώς «παρελαύνουν» από τα Μ.Μ.Ε. περιστατικά βίας και εγκληματικότητας εναντίον Ελλήνων, από αλλοδαπούς (νομίμους, παρανόμως νομιμοποιηθέντες, παρανόμους). Αντ΄αυτού, το ελληνικό κράτος δια των συναρμοδίων υπουργείων αντιδρά ως εξής:
Ο κ. Δένδιας έχει μοναδικό καημό την καλοπέραση των συλληφθέντων λαθρομεταναστών ώστε να εξασφαλιστούν τα «ανθρώπινα δικαιώματά τους».
Ο κ. Ρουπακιώτης, τον οποίον δεν ξεφορτωθήκαμε επειδή απλώς είναι αποτυχημένος, αλλά λόγω της… ΕΡΤ (!), αδυνατεί εδώ και πολλούς μήνες να κρατήσει τους εγκληματίες στις φυλακές, αφού του φεύγουν από παντού. Κι αυτός ψάχνει τρόπο να νομοθετήσει για «ρατσισμούς» κ.λ.π..
Κι από την άλλη, οι Έλληνες αστυνομικοί και αξιωματικοί (πρόσφατες ανακοινώσεις των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος) να κατηγορούν ευθέως το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για ανεπάρκεια και εγκληματική αδιαφορία.
Η αντίδραση του ελληνικού κράτους; Μία ωμή παραδοχή του κ. Δένδια ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την δημιουργηθείσα κατάσταση και θα ζητήσει την καταγγελία του ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 (δεν μας είπε, βέβαια, πώς ακριβώς θα το κάνει αυτό....). Σημειώνω ότι είναι ο ίδιος υπουργός- εμπνευστής του «Ξενίου Διός» ο οποίος και πανηγύριζε για τα αποτελέσματά του. Και, φυσικά, τα «συλλυπητήρια» που έστειλε στην οικογένεια του, ήρωα πολέμου, αστυνομικού.
Μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχει, να δούμε πώς αντιμετωπίζει το πολιτικό σύστημα την κατάσταση.
Ακόμη και οι αντιπολιτευόμενοι την κυβέρνηση (η οποία ασχολείται μόνο με την κυβερνητική συνοχή), πέρα από τις εντελώς τυπικές ανακοινώσεις, ουδεμία αντίδραση. Γενικώς, εκλογολογούν άπαντες. Φανταστείτε στην θέση του Έλληνα αστυνομικού να βρισκόταν κανένας παράνομος αλλοδαπός λαθρομετανάστης…
Έτσι, ξέρουμε όλοι ποιός υπουργός παραιτήθηκε. Ξέρουμε και ποιό κόμμα αποχώρησε από την κυβέρνηση. Ξέρουμε και πόσες φορές τηλεφώνησε ο Σαμαράς στον Βενιζέλο, όπως και ποιοί ανεξάρτητοι βουλευτές είναι έτοιμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση.
Εκείνο που δεν ξέρουμε και πρέπει να μάθουμε είναι για τις πρωτοβουλίες που θα πάρει το κράτος για να σταματήσει την εκρηκτική αύξηση της εγκληματικότητας των αλλοδαπών και την λύση του μεταναστευτικού προβλήματος. Κι όσο το πολιτικό σύστημα δεν φροντίζει να το μάθουμε, ίσως να είμαστε οι επόμενοι που θα εισπράξουμε «συλλυπητήρια».



Ο Νίκος Τζιόπας είναι Γραμματέας της Οργανώσεως Λαμίας του Εθνικού Μετώπου
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4810.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters