Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

‘Σήκωσαν’ στρατιωτικό ελικόπτερο για τους πακιστανούς αλλα δεν έχουν λεφτά για την εκπαιδευτικό σύμβουλο της Πρεσβείας!

 
Πέθανε σύμβουλος στην πρεσβεία μας στην Νότιο Αφρική - Δεν έχουμε λεφτά να την φέρουμε πίσω!
Η εκπαιδευτικός σύμβουλος της Πρεσβείας στην Νότιο Αφρική βρέθηκε προ ημερών νεκρή στην κατοικία της.
Θλιβερές ηταν οι συνθήκες στις οποίες βρέθηκε καθώς την ανακάλυψαν κάποιες ημέρες μετα απο τον θάνατο της με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει και η αποσύνθεση του σώματος της.
Ωστόσο από την στιγμή εκείνη αρχίζει και η μεταθανάτιος περιπέτεια της εκπαιδευτικού.
Κανείς δεν αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς της σορού.
Η Ελληνική Πρεσβεία στην Νοτιο Αφρική δηλώνει ότι «δεν έχει χρήματα» ενώ η Ελληνική Κοινότητα στην Νοτιο Αφρική σε προσπάθεια παρέμβασης προς το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Παιδείας (και σε υψηλό επίπεδο) δεν βρήκε καμία απολύτως ανταπόκριση στην προσπάθεια της η ίδια να επωμισθεί τα έξοδα και να αναλάβει την πρωτοβουλία να αναθέσει την σχετική εργολαβία. Αντ' αυτού της υπεδείχθη να αποταθεί στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) με την ελπίδα οτι εκει θα 'βρεθεί η άκρη'.

Η κατάντια του Ελληνικού δημοσίου, δεν μπορεί να επιλύσει αυτό το τόσο απλό πρόβλημα και εμείς περιμένουμε να μας βγάλει από την κρίση...
 
 
Στην Κρήτη από τη Σαντορίνη μεταφέρθηκαν πέντε Πακιστανοί, που τραυματίστηκαν τα ξημερώματα με μαχαίρια, κατά τη διάρκεια συμπλοκής.
Αερογέφυρα μεταξύ Σαντορίνης και Κρήτης στήθηκε τα ξημερώματα προκειμένου να μεταφερθούν πέντε αλλοδαποί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ύστερα από αιματηρή συμπλοκή που έλαβε χώρα στο νησί των Κυκλάδων.
Πρόκειται για πέντε Πακιστανούς που έφεραν τραύματα με μαχαίρι και ήδη οι τέσσερεις από αυτούς έχουν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.
Για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ των αλλοδαπών συνελήφθησαν ένας Πακιστανός και δύο Αφγανοί, οι οποίοι, μαζί με δύο ακόμη άτομα που αναζητούνται, φέρονται ως οι δράστες του τραυματισμού των πέντε Πακιστανών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters