Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

Ντοκουμέντα - Ιδού οι 17 εκατ. τουρίστες της Ολγας Κεφαλογιάννη. Το ακριβοπληρωμένο επικοινωνιακό κατασκεύασμα και η αλήθεια!

Επειδή πλησιάζει η ώρα που θα αποκαλυφθούν οι συγκεκριμένες εταιρείες επικοινωνίας που καλλιεργούν την φούσκα των 17 εκατ. τουριστών που δήθεν συρρέουν στην Ελλάδα.
Επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη μια τρομακτική σύγκρουση συμφερόντων στον επιχειρηματικό και
μηντιακό χώρο και πολύ σύντομα θα έχουμε αυτό που λέμε τεκτονικές αλλαγές, να αντιμετωπίζετε με σκεπτικισμό και κρισάρα την επικοινωνιακή καταιγίδα του κυβερνητικού success story αλλά και την προσπάθεια της Γερμανίας και ειδικότερα της Μέρκελ και του Σόιμπλε να φανούν φιλεύσπλαχνοι απέναντι στα εκατομμύρια των ανέργων της Ευρώπης.
Οι δηλώσεις Σόιμπλε και Μέρκελ δεν είναι παρά ένα πολύ καλά και ακριβοπληρωμένο πρόγραμμα γερμανικής προπαγάνδας εφάμιλλου του Γκαίμπελς.
Αίφνης οι θύτες σπαράζουν από θλίψη για τα θύματά τους. Στην επικοινωνιακή καταιγίδα Μέρκελ-Σόιμπλε συμμετέχουν και συγκεκριμένα ελληνικά ΜΜΕ.
Αλλωστε δεν πέρασε πολύς καιρός από την ημέρα που η καγκελαρία και ο Σόιμπλε συνάντησαν ανεπίσημα Έλληνες φιλογερμανούς δημοσιογράφους γι΄αυτό το λόγο.
Ας έλθουμε τώρα στα ντοκουμέντα.
Η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη την Παρασκευή 31 Μαίου και δείχνει έρημα τα καφέ κάτω από την Ακρόπολη που άλλες εποχές τέτοιο καιρό ήταν τίγκα στους τουρίστες.


Η δεύτερη φωτογραφία είναι τραβηγμένη το μεσημέρι της Κυριακής από φίλο και αναγνώστη μας και δείχνει μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Πάρου, τις Κολυμπήθρες, η οποία είναι πιο έρημη από τη Σαχάρα.

Προφανώς οι 17 εκατ. τουρίστες (πως ξέρουμε ότι περυσι π.χ ήταν πράγματι 15 εκατ.-μήπως δίνει κάποιος πολιτικός λογαριασμό σ΄αυτή εδώ τη χώρα;) περιμένουν τον Αύγουστο να συρρεύσουν μαζικά εξ Ανατολών κυνηγημένοι από την αιματοκυλισμένη Συρία, την Αγκυρα η το Αφγανιστάν.
Μάλλον τέτοιους "τουρίστες" υπολογίζουν η Ολγα και ο Αντώνης.
Μόνο που τα ψέμματα τελειώνουν...


http://www.triklopodia.gr/2013/06/17.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters