Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Μαχαίρωσαν στο λαιμό Γάλλο στρατιώτη στο Παρίσι - Επίθεση "καρμπόν" με αυτή του Λονδίνου


Νέα επίθεση σε βάρος στρατιώτη σημειώθηκε στο Παρίσι και μάλιστα ίδια με αυτή που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, όπου αποκεφαλίστηκε ο βρετανός στρατιώτη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας αντρας πιθανότατα βορειο-αφρικανικής καταγωγής, ο
οποίος φορούσε κελεμπία, επιτέθηκε και προσπάθησε να αποκεφαλίσει έναν γάλλο στρατιώτη στο Παρίσι αφού τον μαχαίρωσε στο λαιμό.

Ο δράστης, που φαίνεται να είναι περίπου 30 ετών, προσπάθησε να μιμηθεί ακριβώς την επίθεση που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο και προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο αφού κατά την οποία αποκεφαλίστηκε ο βρετανός στρατιώτης.

Ο γάλλος στρατιώτης είναι ζωντανός και νοσηλέυεται σε νοσοκομείο του Παρισιού ενώ η αστυνομία αναζητεί το δράστη που κατάφερε να διαφύγει.

Ο Γάλλος στρατιώτης περιπολούσε σε μια περιοχή όπου βρίσκεται η έδρα πολλών επιχειρήσεων στα δυτικά του Παρισιού όταν μαχαιρώθηκε στο λαιμό από έναν άνδρα που εγκατέλειψε γρήγορα τη σκηνή και καταζητείται από την αστυνομία, δήλωσε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Ο στρατιώτης περιπολούσε ένστολος, μαζί με άλλους δύο άνδρες, στο πλαίσιο του γαλλικού σχεδίου επαγρύπνησης κατά της τρομοκρατίας Vigipirate, όταν κάποιος τον πλησίασε από πίσω γύρω στις 18:00 (τοπική ώρα) και τον μαχαίρωσε στο λαιμό με ένα μαχαίρι ή ένα σουγιά.

Ο Ολάντ, από την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας Αντίς Αμπέμπα, σχολίασε το γεγονός λέγοντας πως ο άνδρας καταζητείται και η αστυνομία διερευνά όλες τις πληροφορίες.

"Δεν ξέρουμε ακόμα τις ακριβείς περιστάσεις της επίθεσης ή την ταυτότητα του επιτιθέμενου, αλλά εξετάζουμε όλες τις εκδοχές", είπε στους δημοσιογράφους ο Ολάντ.

Ο Πιέρ-Αντρέ Πεϊβέλ, επικεφαλής της αστυνομίας για την περιοχή Ο-ντε-Σεν, δήλωσε πως ο στρατιώτης έχει χάσει πολύ αίμα αλλά θα επιβιώσει και πως νοσηλεύεται σε κοντινό στρατιωτικό νοσοκομείο.

"Τα τραύμα φαίνεται πως είναι αρκετά σοβαρό, αλλά δεν απειλεί τη ζωή του", είπε στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι iTele.

Ο Πεϊβέλ είπε πως ο άνδρας κατάφερε να διαφύγει σε ένα πολυσύχναστο σημείο της περιοχής Λα Ντεφάνς προτού οι άλλοι δύο στρατιώτες, που περπατούσαν μπροστά του, μπορέσουν να αντιδράσουν.

Επικαλούμενη αστυνομική πηγή, η γαλλική εφημερίδα "Λε Παριζιέν" ανέφερε πως ο υποτιθέμενος δράστης ήταν ένας γενειοφόρος άνδρας από τη Βόρεια Αφρική περίπου 30 χρονών και φορούσε αραβικό ένδυμα κάτω από το μπουφάν του.

Ωστόσο, ο Πεϊβέλ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτή την περιγραφή και είπε πως αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα του επιτιθέμενου.

Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση υψηλής επιφυλακής για επιθέσεις από ισλαμιστές μαχητές μετά τη στρατιωτική επέμβασή της στο Μαλί τον Ιανουάριο, η οποία προκάλεσε την εκτόξευση απειλών κατά γαλλικών συμφερόντων από την AQIM, τη βορειοαφρικανική πτέρυγα της Αλ Κάιντα.
 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_9003.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters