Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ!


Κατέθεσαν μήνυση στον Άρειο Πάγο αστυνομικοί της Χαλκιδικής κατά της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ.
Τη στιγμή που γίνεται προσπάθεια επιβολής της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές, στη Γερμανία
βγάζουν περισσότερο χρυσό από την ανακύκλωση κινητών τηλεφώνων, απ' ό,τι μπορεί να βγει από τις εξορύξεις.

Συγκεκριμένα, 250 γραμμάρια χρυσού από κάθε τόνο ανακυκλώσιμων κινητών, όπως ανακοίνωσε χθες ο Γερμανός περιφερειάρχης Στουτγάρδης Γ. Σμαλτζλ σε σχετικό συνέδριο. Στη διαδικασία συλλογής στοιχείων για την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς στον Αρειο Πάγο βρίσκεται η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής. «Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους που περίπου 150 αστυνομικοί φυλάνε εδώ και μήνες καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο, τις εγκαταστάσεις μιας ιδιωτικής εταιρείας στις Σκουριές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ένωσης, Γιάννης Κυργιαφίνης. Και υπογραμμίζει ότι οι αστυνομικοί έχουν γίνει κόκκινο πανί για τους κατοίκους της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters