Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ετοιμάζει το Χααρπ χτύπημα μεγασεισμου στην Καλιφόρνια? Οι ετοιμάζονται να κάνουν γεγονός ένα από τα σενάρια βιο-τρομοκρατίας?

Δύσκολα γράμματα καρντάση μου εδώ για σένα που επιμένεις αντι να γνωρίσεις την αλήθεια να προσπαθείς να την σβησεις! Λαμβάνω μηνύματα που μου λένε ...που είναι αυτά που έλεγες ότι θα γίνουν? ... με ρωτάτε για να με κάνετε να σταματήσω να σας δείχνω τα σενάρια η γιατί φοβάστε μήπως τελικά κατορθώσω να αφυπνίσω περισσότερους από όσους αντέχεται?
Ποιος από σας δεν καταλαβαίνει ότι το μέλλον δεν έχει συγκεκριμένα μονοπάτια άλλα ΤΑΣΕΙΣ εμφανίσεις συγκεκριμένων σεναρίων? Ποιος από εσάς δεν κατανοεί ότι αν καταφέρεις να ανακαλύψεις ένα από τα σενάρια αμέσως το κάνεις να είναι το λιγότερο πιθανό να συμβεί? Θέλετε να σας ζωγραφίσω τους λόγους μήπως και αρχίσετε επιτέλους να κατανοείται?
Τα παρακάτω λοιπόν είναι για αυτούς που άρχισαν να βλέπουν ,για όλους όσους έχουν αφυπνιστεί και βλέπουν την στάνη όπως είναι και όχι όπως θέλουν να τους ψήσουν οτι είναι!
Έχουμε λοιπόν , αναφορές για περίεργες ανωμαλίες στον ουρανό της Καλιφόρνια , αναφορες για παραξενα συνεφα και φωτα στον ουρανο ..... για όσους δεν γνωρίζουν αυτά τα "φώτα" έχουν εμφανιστεί σε πολλές περιοχές που έχουν γίνει μετα μεγα -σεισμοί!!













Αρα χααρπουλας είναι σε έκσταση τον τελευταίο καιρό και σε την συγκεκριμένη περιοχή ...Θυμήσου πχ την Οκλαχόμα και τους καταστροφικούς τυφώνες...

Έτσι εδώ δημιουργούνται κάποιες απορίες ...υπάρχουν άλλες έντονες δραστηριότητες σε άλλες περιοχές η μόνο στην Καλιφόρνια γίνεται το πανηγύρι?...Γιατί εγώ τώρα με το διαστρεβλωμενο μυαλό μου μπορώ να σκεφτώ και να συνδέσω στο παζλ και όλες τις πληροφορίες σε σχέση με στρατιωτικό κίνημα- πραξικόπημα-ενέργεια ...που συζητιέται πολύ εντόνως τις τελευταίες μέρες στην ΑΜΕΡΙΚΗ!!
http://www.stevequayle.com
http://beforeitsnews.com




Να δηλώσουμε λοιπόν ότι ο οιοσδήποτε σεισμός η καταστροφή ανάμεσα στις ημερομηνίες 24-28 ..και άντε μέχρι 1 Ιούνη δεν θα θεωρηθούν καθόλου τυχαίες η απλή σύμπτωση ,...και μάλιστα αν συμβούν αυτά τα γεγονότα και σε περισσότερες από μια πόλεις!!!
Όπως έχω γράψει σε παλιότερο άρθρο οι κόκκινες σημαίες (red flags) είναι πολλές και συγκεκριμένες για μερικές πόλεις στην Αμερική αυτό τον καιρό!! Εδώ το άρθρο Stranger Θέλετε τρόμο ; Θα σας δώσω τρόμο !!

Αν δεν μπορουμε να δούμε σε όλα τα παραπάνω κάτι που μας κάνει να νοιώθουμε ότι κάτι ετοιμάζουν τότε δεν θα έχουμε μάθει τίποτα από τους δίδυμους πύργους , το Σαντυ χοοκ , τις βόμβες στην Βοστόνη κοκ
Να κλείσω με όσο μπορώ ποιο πολύ να γίνω κατανοητός ... έχουμε άνοιγμα για σεισμό στις 23-28 ....και ταυτόχρονα πχ έχουμε άσκηση στο Όρεγκον 3 Ημερων με θέμα βιο-τρομοκρατία και καταστροφές από σεισμό!!
Να θυμίσω ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με πληροφορία από διαφόρους φορείς και ερευνητές ανα τον κόσμο ...ότι η πληροφορία εν καιρώ Πολέμου δεν μπορεί να είναι πάντα απόλυτη μιας και ο εχθρός μπορεί να αλλάξει τον κώδικα του ....να υπενθυμίσω ότι δεν διεκδικούμε προφίλ προφήτη ... και ότι προσπαθούμε να αναλύσουμε μια γλώσσα που μπορεί να κινείται όχι μόνο νοητικά άλλα και χρονικά!!
Ανοίξτε τα πεδία λοιπόν γιατί όταν ξεπεράσουμε το φράγμα της απόδειξης ...θα πρέπει να περάσουμε στο επίπεδο της Άμυνας!! Το ότι καθυστερούμε είναι εξ αιτίας της εμμονής σας να μην θέλετε να δείτε....και να φοβάστε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια!
Stranger...Επιλέξτε ...η μόνος μου ...η μαζί !!!

http://www.katohika.gr/2013/05/etoimazei-to-haarp-xtypima-megaseismou-stin-kalifornia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters