Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ελληνίδες, Έλληνες, Φίλες και Φίλοι,
Ήλθε η ώρα του μεγάλου ξεσηκωμού, τις αφύπνισης και αναγέννησης των Ελλήνων, του θριάμβου του Ελληνισμού, ήλθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΝΕΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η δύναμης μας είναι η ενότητα τα μας, η ποιότητα και αριστεία μας, ως ατόμων και ως κοινωνίας θεσμών . Επομένως δια  αρίστης ποιοτικής οργάνωσης, δόμησης και θέσμισης των πόλεων, δήμων, κοινοτήτων και του πλανητικού Ελληνισμού, δυνάμεθα και επιτυγχάνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Για να τα επιτύχουμε όμως όλα αυτά, οφείλουμε να συστρατευτούμε και συνδράμουμε οι Έλληνες τις Ελλάδος και οι ομογενείς Έλληνες τις διασποράς ανά τις 5 Ηπείρους, οι οποίοι με τίν εμπειρία τους, τις γνώσεις τους, τις οικονομικές του δυνάμεις και την αγάπη τους για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, μπορούν να προσφέρουν στη αφύπνιση, αναγέννηση και θρίαμβο τις Ελλάδος και του Ελληνισμού.
Τούτο μπορούμε να το επιτύχουμε, δημιουργώντας δομές και υποδομές οργάνωσης και συστράτευση του πλανητικού Ελληνισμού, δηλαδή των Ελλήνων τις Ελλάδος και Κύπρου και των ομογενών Ελλήνων τις διασποράς στις 5 Ηπείρους. Το μυστικό είναι η δημιουργία υποδομών οργάνωσης του πλανητικού Ελληνισμού και διά αυτής τις οργάνωσης και των δομών τις, η συστράτευση των απανταχού Ελλήνων σε έναν αναγεννητικό θρίαμβο και σε ένδοξο και νικηφόρο μέλλον.
Εμείς, θέλοντας να συνδράμομε σε αυτήν την πορεία νίκης και θριάμβου και ορμώμενοι από φιλοπατρία, φιλελληνισμό, αγάπη στους ενάρετους Έλληνες, τον ελληνικό πολιτισμό και ελληνικό πνεύμα, προτείνουμε και δημιουργούμε, πρωταρχικά διά του διαδικτυακού μας ισοτόπου (http://diktyoellinwn.wordpress.com/ ) αλλά και δια άλλων πρακτικών δράσης στο μέλλον, την
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΎ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΟΤΉΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΏΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ.
Ας γίνουμε μέλη αυτών των κοινοτήτων και εκκλησιών των πολιτών του πλανητικού δικτύου μας οι απανταχού Έλληνες και ας εργασθούμε δια την βέλτιστη οργάνωση και συγκρότηση του. Δια αυτού του δικτύου επιτυγχάνομαι μια ποιοτικά συγκροτημένη, συντονισμένη και οργανωμένη συστράτευση και συνεργεία εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, ώστε να επιτύχουμε:
Την υπεράσπιση τις Ελλάδος, των ελληνικών εθνικών δικαίων και αυτών των Ελλήνων, τις αξιοπρέπειας τις Ελλάδος και των Ελλήνων.
Την νίκη μας επί των πολέμιων και εχθρών μας. Την αφύπνιση και αναγέννηση των Ελλήνων και του ελληνικού πολιτισμού, την αναγέννηση και διάδοση του πολιτισμού και τις παιδείας των Ελλήνων σε Έλληνες και Φιλέλληνες.
Την οργάνωση τις κοινωνίας μας με θεσμούς δημοκρατίας, διαφάνειας, αξιοκρατίας, δικαιοσύνης, ελευθεριας, θεσμούς που αριστεύουν στην ποιότητα και ποσότητα έργου, στην εύνομη και  εύρυθμη  τάξη και ταχεία εξυπηρέτηση των πολιτών.
Την ποιοτική αναβάθμιση μας ως Ελλήνων σε πολίτες ποιότητας και αριστείας, δια τις γνώσης, εργατικότητας και αρετής. Δια όλων δεν αυτών στην οικονομική ευημερία των Ελλήνων και στην ισχύ τις Ελλάδος και του πλανητικού Ελληνισμού.
Τοιουτοτρόπως ανοίγουμε το δρόμο, για μια νέα πορεία της χώρας, μιας πορείας με ατομική και κκοινωνική αλληλεγγύη, με ανάπτυξη, με εργασία για όλους, με κοινωνική πρόνοια και με ασφάλεια. Για να ευημερούν οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί.
Για να αφαιρέσουμε την εξουσία από τους δωσίλογους και ανίκανους Ανθέλληνας, που την κατέχουν σήμερα παράνομα και την καταχρώνται, καταστρέφοντας την Ελλάδα και τουσ Έλληνες, για να την πάρει ο κυρίαρχος λαός που αγωνίζεται για κοινωνική δικαιοσύνη, για πρόοδο, για ειρήνη, για ατομική και εθνική αξιοπρέπεια, για εθνική περηφάνια, για εθνικό φιλότιμο, για παιδεία και εργασία
Για να παραμερίσουμε αυτούς τους άχρηστους και ανίκανους, που αγωνίζονται και αγωνιούν για τις καρέκλες τους και για τα αξιώματα τους, για να έλθουν οι νέοι ικανοί και άριστοι Έλληνες του μόχθου και του ιδρώτα, για να μπούνε στη φυλακή οι επίορκοι και απατεώνεςς, αυτοί που έφαγαν τα λεφτά των Ελλήνων στο Χρηματιστήριο, τα λεφτά των Ελλήνων Πολιτών με τα δομημένα ομόλογα και χρεοκόπησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτοί που λεηλάτησαν και κατασπατάλησαν τον δημόσιο πλούτο, οδηγώντας τη χώρα στη χρεωκοπία και το λαό στην απόγνωση.
Για να ανατρέψουμε αυτούς που καταδίκασαν σε λιτότητα χωρίς ημερομηνία λήξης τον Ελληνικό Λαό. Αυτούς που συρρίκνωσαν την παραγωγική βάση της χώρας, που αφελλήνισαν την ελληνική οικονομία, που οδήγησαν τους μισούς Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας και τους υπόλοιπους σε απόγνωση.
Για να σταματήσει η διακυβέρνηση της χώρας κληρονομικώ δικαίω  και όλους του τυχοδιώκτες και τυχάρπαστους που το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι το συμφέρον των Ελλήνων Πολιτών και της Πατρίδας και να στείλουμε εκεί που τους πρέπει, αυτούς που επί 36 ολόκληρα χρόνια κοροϊδεύουν ολόκληρο το Λαό, διαπράττοντας εγκλήματα σε βάρος του και σε βάρος της πατρίδας.
Nα στείλουμε στην πολιτικη ανεργία τους πολιτικούς απατεώνες που 36 ολόκληρα χρόνια, υπόσχονταν στο Λαό, λαγούς με πετραχήλια και μετά δεν τους γνώριζαν. Αυτούς που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, είναι ανεπάγγελτοι και λεηλάτησαν τον μόχθο και τον ιδρώτα του λαού, ξεπούλησαν τον εθνικό πλούτο και οδήγησαν τη χώρα σε δραματικά αδιέξοδα. Αυτούς που έχουν οδηγήσει την πλειοψηφία των νέων στην ανεργία, στην φτώχεια, την απελπισία, την απογοήτευση, τα ναρκωτικά.
Εμεις οι Ελληνες δια της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ  (ΠΕΕ ) θα είμαστε υπερήφανοι, γιατί τολμούμε να  λέμε την αλήθεια, με όραμα, με κοινωνική ευαισθησία, με αγάπη και με κέντρο τον Έλλην άνθρωπο, τον πολίτη, με την καρδιά μας γεμάτη από ΕΛΛΑΔΑ και απεριόριστη αγάπη για την πατρίδα.
Γιατί εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να χτίζουμε και να δημιουργούμε και όχι να γκρεμίζουμε, ξέρουμε να δημιουργούμε και όχι να τρώμε από τα έτοιμα. Ξέρουμε να αγωνιζόμαστε για το Λαό και την Πατρίδα. Η καρδιά μας είναι πλημμυρισμένη από ΕΛΛΑΔΑ και αγάπη για τον άνθρωπο.
Να εργαστουμε ολοι μαζι και να  χτίσουμε την ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ δια της Ένωσης Ελλήνων, Την ΕΛΛΑΔΑ των ονείρων μας, την ΕΛΛΑΔΑ των οραμάτων μας, την ΕΛΛΑΔΑ των προσδοκιών μας, την ΕΛΛΑΔΑ των παιδιών μας, την ΕΛΛΑΔΑ που αγαπάμε. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ.
Η ΕΛΛΑΔΑ έχει ανάγκη από άριστους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και όχι από τυχοδιώκτες άβουλους διαχειριστές, εντολοδόχους και υπαλλήλους πολυεθνικών εταιρειών. Όλες οι πατριωτικές δυνάμεις μαζί ενωμένες πρέπει να δώσουν τον αγώνα κατά των τραπεζιτών και των παγκόσμιων τοκογλύφων,  που πιστεύουν ότι αυτοί μπορούν να καθορίζουν τις τύχες των λαών.
Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για την ΕΛΛΑΔΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ, που ο ΛΑΟΣ θα είναι κυρίαρχος και όχι κυριαρχούμενος. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, παρά μόνο ο δρόμος της συνείδησης και του καθήκοντος. Ο δρόμος που οφείλουμε να ακολουθήσουμε απέναντι στα παιδιά μας και τις επερχόμενες γενιές, απέναντι στην πατρίδα μας.
Δεν νομιμοποιούμαστε και δεν δικαιούμαστε να παραδώσουμε μικρότερη ΕΛΛΑΔΑ από αυτή που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας, μετά από αγώνες και θυσίες, αλλά αντίθετα θα πρέπει να αγωνιστούμε για μια ΕΛΛΑΔΑ όπως την οραματίστηκαν οι Ελληνες. Ας ανοίξουμε ολοι μαζι το δρόμο δια της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, για μια ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ με ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ:
Σε κάθε νομό και σε κάθε περιφέρεια, απο μια εκκλησία των πολιτών, ως διοικητικό όργανο του συνόλου των κοινοτήτων, στον εκάστοτε νομό και στην εκάστοτε περιφέρεια.
Σε κάθε κράτος, απο μια εκκλησια των πολιτών, ως ανώτατο διοικητικό όργανο του συνόλου των κοινοτήτων Ελλήνων, επί τις επικρατειας του εκάστοτε κράτους.
Σε κάθε Ήπειρο, απο μια εκκλησια των πολιτών, ως το ανώτατο διοικητικό όργανο, του συνόλου των κοινοτήτων των κρατών , επί τις εκάστοτε Ηπείρου.
Εξ αυτών συγκροτούμε διά εκπροσωπων την πλανητική εκκλησια των πολιτών, ως ανώτατο διοικητικό όργανο τις Ένωσις Ελλήνων, όλων των κοινοτήτων του πλανήτη(τις Ελλάδος, Κύπρου και των κρατών των Ηπείρων)
Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, οι κοινότητες τις, οι εκκλησίες των πολιτών τις ως διοικητικά όργανα και οι ομάδες δράσεων τις, συγκροτούνται σε διαδικτυακό επίπεδο, δια των κοινωνικών δικτύων και σε γεωγραφικό τοπικό επίπεδο, σε κάθε χωριό, δήμο, νομό, πολη και περιφέρεια, με χώρους συνελεύσεων, με καταστατικό και οργανόγραμμα λειτουργικότητας και δράσεων.
Οι Απολλώνιες Aδελφότητες και η Απολλώνια Αδελφότης Αρίστων Ελλήνων, συγκροτούνται από αριστεύοντα μέλη των εκκλησιών των πολιτών, ως οι σοφοί και διδάσκαλοι τις Ένωσις Ελλήνων.
Οι δράσεις των κοινοτήτων, των εκκλησιών των πολιτών και των αδελφοτήτων θα είναι:
Αθλητικές, παιδείας, γραμμάτων και επιστημών, μουσικές και καλλιτεχνικές, οικονομικές, επιχειρηματικές, πολιτικές, αλληλεγγύης, ψυχαγωγίας και λαογραφικών παραδόσεων και κοινωνικών σχέσεων.
Οι εκκλησιες των πολιτών(ΕΠ) η δήμοι ελλήνων και ελληνίδων πολιτών(ΔΕΕΠ) είναι ταυτόσημες έννοιες
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2224.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters