Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ: "Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ"

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου
Εδώ και καιρό έπεσε στα χέρια μου ένα προσχέδιο βιβλίο με τίτλο:
" Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ", όπου είχα την τύχη και την τιμή να το μελετήσω.
Κατά μια περίεργη σύμπτωση αρχικά το διάβασα χωρίς σειρά :
Ο ήρωας έχει το αντιπροσωπευτικό όνομα ενός άτρωτου ήρωα, του Αχιλλέα, με το ένα αδύνατο σημείο. Το όνομα αυτό συμβολίζει το όνομα όλων εκείνων των ανθρώπων , όπου ενώνονται πνευματικά ενάντια στη παγκοσμιοποίηση των επικυρίαρχων.
"Ο Δρόμος του Τρελού" σηματοδοτεί την επιλογή του ήρωα να ακολουθήσει τον προσωπικό του δρόμο, που θα τον οδηγήσει τελικά στο Μονοπάτι της Γνώσης. Ο Αχιλλέας επιλέχθηκε από τα Ανώτερα πεδία για να παίξει το ρόλο ενός σύγχρονου ΑΒΑΤΑΡ. Διότι γνωρίζει από τα Ακασικά αρχεία την έννοια της θυσία.
Σήμερα, η ανθρωπότητα ελέγχεται διαμέσου του φόβου και βρίσκεται σε αδράνεια. Ο Αχιλλέας δρα στο φυσικό πεδίο μεταβιβάζοντας το μήνυμα της ενότητας, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά δύναμης για την ανθρωπότητα. Έτσι του αποκαλύπτεται το Σχέδιο, γνωστό ως "ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑ". Σκοπός του η επιτάχυνση της εξέλιξης που ήδη έχει αρχίσει και η ανάγκη της σημερινής ανθρωπότητας για την αλήθεια. Το Σχέδιο, λοιπόν, αποκαλύπτεται στον Αχιλλέα μέσα από την διαδικασία της εσωτερικής του επικοινωνίας με τον Ανώτερο Εαυτό του.
Η προσωπική αυτή μεταφυσική εμπειρία περιγράφεται με μυθιστορηματικό τρόπο, αποκωδικοποιώντας σταδιακά βασικές αρχές του αποκρυφισμού. Οι αρχές αυτές διέπονται από τους νόμους των ψυχικών δονήσεων.
Το μέλλον του ανθρώπου οδηγούν δυο δυνάμεις η σύμπτωση και η αδράνεια. Αν ο άνθρωπος επιλέξει ένα καθαρά υλιστικό αποτέλεσμα πλουτισμού, τότε πέφτει σε αδράνεια και, η επαφή του με τον Ανώτερο Εαυτό του διακόπτεται. Ενώ αν ο άνθρωπος είναι κοντά στο ταξίδι της ψυχής του Ανώτερου Εαυτού του, τον οδηγούν τα σημάδια των συμπτώσεων της διαδικασίας.
Ο ίδιος ο άνθρωπος σήμερα σκεπτόμενος το μέλλον του σχεδιάζει ένα σωρό δολοπλοκίες για να πετύχει την διάκριση της επιτυχίας, δίχως να συνειδητοποιεί ότι εκτελεί τα σχέδια εχθρικών οντοτήτων ως προς την ανθρωπότητα....
Ακολουθείστε τις πραγματικές αλήθειες με την δύναμη της Αγάπης για να νικήσουμε την αδράνεια και να αντέξουμε τον χλευασμό και την προδοσία μέχρι να έρθει η Αφύπνιση.
 
http://www.katohika.gr/2013/04/sxedio-achilleas-o-dromos-tou-trelou.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters