Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ: "Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ"

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου
Εδώ και καιρό έπεσε στα χέρια μου ένα προσχέδιο βιβλίο με τίτλο:
" Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ", όπου είχα την τύχη και την τιμή να το μελετήσω.
Κατά μια περίεργη σύμπτωση αρχικά το διάβασα χωρίς σειρά :
Ο ήρωας έχει το αντιπροσωπευτικό όνομα ενός άτρωτου ήρωα, του Αχιλλέα, με το ένα αδύνατο σημείο. Το όνομα αυτό συμβολίζει το όνομα όλων εκείνων των ανθρώπων , όπου ενώνονται πνευματικά ενάντια στη παγκοσμιοποίηση των επικυρίαρχων.
"Ο Δρόμος του Τρελού" σηματοδοτεί την επιλογή του ήρωα να ακολουθήσει τον προσωπικό του δρόμο, που θα τον οδηγήσει τελικά στο Μονοπάτι της Γνώσης. Ο Αχιλλέας επιλέχθηκε από τα Ανώτερα πεδία για να παίξει το ρόλο ενός σύγχρονου ΑΒΑΤΑΡ. Διότι γνωρίζει από τα Ακασικά αρχεία την έννοια της θυσία.
Σήμερα, η ανθρωπότητα ελέγχεται διαμέσου του φόβου και βρίσκεται σε αδράνεια. Ο Αχιλλέας δρα στο φυσικό πεδίο μεταβιβάζοντας το μήνυμα της ενότητας, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά δύναμης για την ανθρωπότητα. Έτσι του αποκαλύπτεται το Σχέδιο, γνωστό ως "ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑ". Σκοπός του η επιτάχυνση της εξέλιξης που ήδη έχει αρχίσει και η ανάγκη της σημερινής ανθρωπότητας για την αλήθεια. Το Σχέδιο, λοιπόν, αποκαλύπτεται στον Αχιλλέα μέσα από την διαδικασία της εσωτερικής του επικοινωνίας με τον Ανώτερο Εαυτό του.
Η προσωπική αυτή μεταφυσική εμπειρία περιγράφεται με μυθιστορηματικό τρόπο, αποκωδικοποιώντας σταδιακά βασικές αρχές του αποκρυφισμού. Οι αρχές αυτές διέπονται από τους νόμους των ψυχικών δονήσεων.
Το μέλλον του ανθρώπου οδηγούν δυο δυνάμεις η σύμπτωση και η αδράνεια. Αν ο άνθρωπος επιλέξει ένα καθαρά υλιστικό αποτέλεσμα πλουτισμού, τότε πέφτει σε αδράνεια και, η επαφή του με τον Ανώτερο Εαυτό του διακόπτεται. Ενώ αν ο άνθρωπος είναι κοντά στο ταξίδι της ψυχής του Ανώτερου Εαυτού του, τον οδηγούν τα σημάδια των συμπτώσεων της διαδικασίας.
Ο ίδιος ο άνθρωπος σήμερα σκεπτόμενος το μέλλον του σχεδιάζει ένα σωρό δολοπλοκίες για να πετύχει την διάκριση της επιτυχίας, δίχως να συνειδητοποιεί ότι εκτελεί τα σχέδια εχθρικών οντοτήτων ως προς την ανθρωπότητα....
Ακολουθείστε τις πραγματικές αλήθειες με την δύναμη της Αγάπης για να νικήσουμε την αδράνεια και να αντέξουμε τον χλευασμό και την προδοσία μέχρι να έρθει η Αφύπνιση.
 
http://www.katohika.gr/2013/04/sxedio-achilleas-o-dromos-tou-trelou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters