Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ - 28.4.2013 - extra tv cyprus





extra tv cyprus 28.4.2013 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ



http://www.youtube.com/watch?v=o4IehpJVS08&feature=player_embedded

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΥΠΡΙΟΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΕΔΩΣΕ (ΠΡΟΙΟΝ)ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΤΑΞΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΑ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!!! ( ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΘΕΣΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ)!!!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΧΘΕΙ, ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 3ΑΑΑ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΙΡΑΝ Β. ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΕΠΙ 9ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ, Η ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΕ, Η ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΓΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΔΙΑΣΕΙΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!!!!!!! ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΛΩΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΜΕ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ !!!!!!!ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΑΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.// Η ΑΜΕΡΙΚΗ (Η ΥΓΙΕΙΣ )ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΡΤΑ Η ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ, ΤΙ ΕΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΗΜΕΡΟΤΟ ΚΑΖΑΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΖΕΙ!!!! ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΠΑ ΚΑΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ!!!!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters