Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΑ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΙΝΔΙΚΑ ΧΟΙΡΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ GARDASIL

Σχεδόν ένα εκατομμύριο έφηβα αγόρια που ζουν στην Αυστραλία πρέπει να εμβολιαστούν με το εμβόλιο Gardasil για τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), κατά τους επόμενους μήνες και χρόνια, σύμφωνα με νέες εκθέσεις.

Η πρώτη χώρα στον κόσμο θα δώσει επίσημα το πράσινο φως για τη χορήγηση του εμβολίου στους άνδρες. Η Αυστραλία οδηγεί τώρα το φορτίο για να θέσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, τόσο αγόρια όσο και κορίτσια, στο δρόμο της ζημίας ως αποτέλεσμα της αναγκαστικής έκθεσης σε αυτό το θανάσιμο εμβόλιο.
Όπως αναφέρθηκε από το ABC News και άλλους, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αυστραλίας ουσιαστικά υπέκυψε στις συνεχιζόμενες πιέσεις από την CSL Limited , την εταιρεία που συνεργάζεται με το εμβόλιο της Merck & Co γ για να χορηγήσει το Gardasil παγκοσμίως, επιτρέποντας να δοθεί το εμβόλιο σε αγόρια.

Η CSL Limited προσπάθησε και απέτυχε στην διάρκεια των προηγούμενων ετών να μπορέσει να εγκρίνει το εμβόλιο για τα αγόρια, αλλά τώρα με χαροπή έγκριση από την αυστραλιανή ομοσπονδιακή υπουργό Υγείας Τάνια Plibersek, ο εταιρικός γίγαντας βεβαιώνει την άφιξη του σάπιου φρούτου των κόπων του. «Είναι ενα πολύ συναρπαστικό ταξίδι, μια αυστραλιανή εφεύρεση, ενα παγκόσμια πρώτο εμβόλιο για τις γυναίκες και τώρα ένα παγκόσμιο πρώτο εμβόλιο για τους νεαρούς άνδρες.

Η Plibersek μπροστά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την απόφαση, σχεδόν υπονοώντας, είπε ότι η χώρα της αξίζει κάποια αναγνώριση ή ανάθεση για πρωταρχικό ρόλο του Gardasil παγκοσμίως. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αυστραλιανή κυβέρνηση θα ξεκινήσει τη χορήγηση των τριών-εμβολιασμών στη σειρά του Gardasil σε αγόρια ηλικίας 12 και 13, και αργότερα την επέκταση της κάλυψης σε ορισμένα αγόρια 14 και άνω ως τμήμα ενός αποκαλούμενου προγράμματος «προφθάστε».

Και το εθνικό πρόγραμμα ανοσοποίησης της χώρας (NIP) θα παρέχει τον εμβολιασμό «δωρεάν,» που φυσικά σημαίνει ότι οι φορολογούμενοι θα αναγκάζονται να πληρώσουν το τίμημα είτε τους αρέσει ή όχι.
atheatignosi 

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/03/gardasil.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters