Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Νέα ομολογία από το ΔΝΤ. «Ναι, είναι αλήθεια ότι κάναμε λάθος για την Ελλάδα». Oι Έλληνες ΝΕΝΕΚΟΙ όμως, επιμένουν. ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΩΣΤΑ! ΒΙΝΤΕΟ

«Ναι, είναι αλήθεια ότι κάναμε λάθος για την Ελλάδα»
Υπήρξαν λάθος εκτιμήσεις εκ μέρους του ΔΝΤ στις προβλέψεις του για την Ελλάδα, χωρίς να υπολογίσει σωστά τις δραματικές επιπτώσεις στην ύφεση, παραδέχθηκε για μία ακόμη φορά ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις.
Μετά τις ανάλογες ομολογίες της επικεφαλής του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ και του κορυφαίου οικονομολόγου, Ολιβιέρ Μπλανσάρ, ο εκπρόσωπος Τύπου έδωσε εξηγήσεις για αυτή την λανθασμένη συνταγή. 
«Εάν γυρίσουμε πίσω στο 2010, θα θυμηθούμε ότι όλοι ήταν πολύ αισιόδοξοι στις προβλέψεις τους για την ανάκαμψη της Ελλάδας», εξήγησε... προσθέτοντας ότι οι λόγοι γι΄ αυτή την αισιοδοξία «συμπεριλάμβαναν το βάθος και την παρατεταμένη ύφεση της ευρωπαϊκής κρίσης αλλά και την πολιτική κρίση στην Ελλάδα».
«Και οι δύο αυτοί λόγοι επηρέασαν σημαντικά την οικονομική εμπιστοσύνη και καθυστέρησαν την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», συνέχισε ο Τζέρι Ράις.
«Όταν έγινε εμφανές ότι οι συνθήκες ήταν διαφορετικές από ότι υπολογίστηκε, εμείς κινηθήκαμε όσο γρήγορα μπορούσαμε για να επικαιροποιήσουμε τον πολλαπλασιαστή μας». υπογράμμισε ο κ. Ράις , προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «ο δημοσιονομικός πολλαπλασιαστής είναι μόνο μια συνιστώσα για το πως αναλύεται σε κάθε χώρα».




http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/02/o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters