Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Oι ναζί του 21ου αιώνα ξεπέρασαν τα γερμανικά χιτλερικά γουρούνια! Το σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ υποδέχεται τους εβραιους της Αιθιοπίας... αφού πρώτα τους κάνει στείρωση!

Ποιο σατανικό μυαλό θα μπορούσε ν' αντιμετωπίσει έτσι πολίτες, ανθρώπους που είναι εβραίοι αλλά είχαν την "ατυχία" να έχουν μαύρο δέρμα;
Τίποτα πιο ρατσιστικό από αυτό που εφαρμόζει το σιωνιστικό ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς.
Πριν λίγα χρόνια αντιμετωπίστηκε ως υποψία και φήμη...
Τώρα η επιβεβαίωση και μάλιστα και κυβερνητική ισραηλινή πηγή και το...
ισραηλινό κανάλι IETV (Israel Educational Television)
Ακόμη δεν είναι γνωστός ο αριθμός των εβραίων της Αιθιοπίας που πηγαίνοντας στη "γη της επαγγελίας", το καθεστώς τρομοκράτη στη Μέση Ανατολή, υπέστησαν στείρωση γιατί είναι μαύροι.
Οι σύγχρονοι ναζί, οι σιωνιστές συνεχιστές του Χιτλερισμού βασίζονται στον "νόμο της επιστροφής" του 1950 και στειρώνουν ανθρώπους με το φάρμακο: Depo-Provera.
Χθες τα ναζιστικά γουρούνια του Ισραήλ έκαναν αεροπορική επίθεση και βομβάρδισαν τη Συρία...
Το 1948 ξεκλήρισαν τον Παλαιστινιακό λαό από τη γή του...
Κι όμως συνεχίζουν να είναι προστατευόμενοι από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις!
 
 
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/01/o-21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters