Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Focus: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να πληρώσουν μισθούς, αλλά θέλουν να σώσουν την Ελλάδα

focus-eksofilo-soimple-660_0

Το γερμανικό FOCUS άφησε το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου και την Ακρόπολη που βουλιάζει και έπιασε την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Τα χρέη που έχουν στις πλάτες τους τα κόμματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στις πληρωμές μισθών και ενοικίων δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από το γερμανικό περιοδικό…
Σε δημοσίευμά του αναφέρει «ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ανέλαβαν να σώσουν την Ελλάδα από την χρεοκοπία, αλλά τα ίδια είναι υπερχρεωμένα σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην μπορούν να πληρώσουν μισθούς ή ενοίκια στην ώρα τους»,
Το συντηρητικό κόμμα του Έλληνα πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και ο σοσιαλιστικός εταίρος του ΠΑΣΟΚ στέκονται οικονομικά με την πλάτη στον τοίχο γράφει ο συντάκτης ενώ γίνεται αναφορά στις 18 Φεβρουαρίου όταν οι ταμίες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στον οικονομικό εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη για δάνεια ύψους 244,2 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν πάρει τα δυο κόμματα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters