Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΙΝΑΣ; ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΤΟ ΜΙΣΘΟ, ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πάνω από 2500 άτομα ψήφισαν στις εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων. Μεγάλη η συμμετοχή των μελών του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο 9ο συντακτικό συνέδριο του κινήματος που θα πραγματοποιηθεί από 28 Φεβρουαρίου έως και 3 Μαρτίου 2013. Σε όλο το νομό ψήφισαν συνολικά 2569 άτομα. Στο Δήμο Πύργου ψήφισαν 778 άτομα και εκλέγονται οι:...
 ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΔΗΜΟΥ, ΒΑΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΓΑΣΠΑΡΗ ΜΙΧΑΕΛΑ -ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ,ΓΡΙΒΑ - ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ, ΔΑΝΙΕΛΙΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΔΑΝΙΗΛ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΜΕΓΑΚΛΗ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΑΤΕΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΛΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΑΓΓΕΛΟΥ, ΜΑΡΚΟΥΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΗΛΙΑ, ΠΕΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΖΟΥΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΦΑΜΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΦΡΑΓΚΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ, ΧΙΩΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ.
Στο Δήμο Ήλιδας ψήφισαν 587 άτομα και εκλέγονται οι ΑΓΙΟΜΥΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΜΥΡΩΝΑ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΛΛΕΝΤ ΜΑΡΙΑ - ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΝΤΙΤΕΡ, ΚΡΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΤΟΥΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΜΑΡΙΑ του ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ, ΡΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΛΗ.
Στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης ψήφισαν 321 άτομα και εκλέγονται οι ΓΟΥΡΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του  ΑΝΔΡΕΑ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΜΑΡΙΑ του ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΛΕΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ του ΗΡΑΚΛΗ, ΡΟΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΑΚΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του  ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ.
Στο Δήμο Πηνειού ψήφισαν 225 άτομα και εκλέγονται οι ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΑΤΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΟΥ, ΣΟΛΩΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ, ΦΡΑΓΚΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΨΑΡΡΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ.
Στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας ψήφισαν 332 άτομα και εκλέγονται οι ΓΑΛΥΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΑΛΕΞΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΣΙΦΝΑΙΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ.
Στο Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρέστενας ψήφισαν 100 άτομα και εκλέγονται οι ΜΠΑΝΤΟΥΝΟΥ - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ, ΤΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΤΡΥΦΩΝΑ, ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ.
Στο Δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας ψήφισαν 236 άτομα και εκλέγονται οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΓΡΙΒΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΣΑΝΤΑΡΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ.
Στο Δήμο Πύργου πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Κώστας Καραγιάννης, στο Δήμο Ήλιδας ο Δημήτρης Κράλλης, στο Δήμο Πηνειού ο Αγησίλαος Φραγκαντρέας, στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας η Ιωάννα Δημακοπούλου, στο Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων ο Γιάννης Τουρής, στο Δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας ο Κώστας Μητρόπουλος και στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης ο Διονύσης Καπλάνης.
http://amaliadanews.gr/wp-content/uploads/2012/12/pasok-kopeles_600_375_-229641693.jpg
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7577.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters