Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

μπα δεν το πιστευω μαλλον χρυσ/τες θα ήτανε

Σπείρα αλλοδαπών δρούσε κατά... μεταναστών
Οργανωμένη σπείρα αλλοδαπών, που απήγαγε μετανάστες, τους κακοποιούσε και τους εκβίαζε, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα από τους συγγενείς τους, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια.

Οι δράστες απαιτούσαν χρηματικά ποσά, ύψους 6.500 - 15.000 ευρώ, για να αφήσουν ελεύθερους τους μετανάστες, τους οποίους κρατούσαν σε διαμερίσματα-φυλακές και τους βασάνιζαν.

Τα μέλη της σπείρας ήταν υπήκοοι Μπαγκλαντές και θύματα, κυρίως, ομοεθνείς τους. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από αστυνομική έρευνα, που ξεκίνησε από την καταγγελία ενός 39χρονου, υπηκόου Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν ένα από τα θύματα της σπείρας.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, 19-02-2013, συνελήφθησαν από αστυνομικούς τού τμήματος Ασφάλειας Ομονοίας, επτά υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας από 20 έως 37 ετών, μέλη της σπείρας, ενώ εντοπίστηκαν δύο κρησφύγετα της ομάδας, σε Ζεφύρι και Μενίδι.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση σε μονοκατοικία στο Μενίδι, απελευθερώθηκε ένας 25χρονος όμηρος, υπήκοος Μπαγκλαντές, ο οποίος είχε απαχθεί προ τετραημέρου και κρατούνταν παρά τη θέλησή του, και συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της ομάδας, υπήκοοι Μπαγκλαντές, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί μετέβησαν σε δεύτερη μονοκατοικία στο Ζεφύρι, όπου συνελήφθησαν τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης. Όλοι οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τα δύο θύματα.

Στα δύο διαμερίσματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: • Ένα περίστροφο τύπου REPLICA. • Μία ξύλινη ράβδος, μήκους 60 εκατοστών. • Είκοσι έξι κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Κ. Τομ.

(ΑΜΠΕ)


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters