Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πίσω από την εγκύκλιο του Θεοχάρη βρίσκονται πολιτικές δυνάμεις που υλοποιούν την πιο βάρβαρη φορολογική πολιτική


Δήλωση του υπεύθυνου τμήματος Οικονομικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιού
Σε δήλωση με αφορμή το θέμα που έχει προκύψεί με την αίτηση άσκησης ποινικής δίωξης από τις εφορίες για χρέη άνω των 5.000 ευρώ προχώρησε ο υπεύθυνος του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής
του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Γιάννης Μηλιός.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

Είναι υποκριτικό δύο χρόνια μετά την ψήφιση του Ν.3943/2011 (επί υπουργίας Γ. Παπακωνσταντίνου) κάποιοι να «ανακαλύπτουν την Αμερική» και να διαμαρτύρονται τώρα για τις διατάξεις του συγκεκριμένου Νόμου τις οποίες τότε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγγείλει και είχε αποκαλύψει, αλλά αντιμετώπισε πέπλο σιωπής. Δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από την εγκύκλιο του κ. Θεοχάρη πολιτικές δυνάμεις που ψήφισαν το συγκεκριμένο Νόμο και υλοποιούν την πιο βάρβαρη και πιο άδική φορολογική πολιτική. Είναι αναγκαίο να υπάρξει άμεσα νομοθετική ρύθμιση για την αντιμετώπιση του όλου προβλήματος το οποίο θα οδηγήσει στις φυλακές πολίτες, οι οποίοι «διέπραξαν το έγκλημα» να απολυθούν, να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, να υποστούν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Όσοι επιθυμούν να αλλάξει η συγκεκριμένη διάταξη, δεν έχουν παρά να ψηφίσουν τη σχετική ρύθμιση.

 
http://www.triklopodia.gr/p/triklopodia-com.html#http://www.triklopodia.com/2013/02/blog-post_7091.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters