Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

"Μέλλον" σημαίνει (μόνον) "Ελλάδα"

Από τις ελάχιστες φορές, κατά τις οποίες αγοράζω το χαλινάρι πριν το άλογο, θα είναι ετούτη εδώ. Θα είναι, ίσως, και η μοναδική φορά, κατά την οποία από μένα θα διαβάσετε αλήθειες "εξ αποκαλύψεως". (Δεν πιστεύω να διαφωνείτε πως μέχρι στιγμής σας παρουσιάζω μονάχα "ασκήσεις λογικής"!)
Αποξυόμενος, λοιπόν, στη γκλίτσα του τσοπάνη, ως φιλοδοξών να εκτοπίσω τον Αρμάνδο Δελλαπατρίδη από την κορυφή των γραφικών, ή και να φάω φτύσιμο από σύσσωμο το εγχώριο εκλογικό σώμα (μαζί και την πιτσιρικαρία των σχολείων), αναλαμβάνω την τρομερή ευθύνη να σας πω -να σας αποκαλύψω, ακριβέστερα- δυό πραγματάκια γιά το μέλλον της χώρας μας... όπως δεν το φανταστήκατε ποτέ.
Μπορεί να με κατατάξετε μαζί μ' εκείνους τους φαντασιόπληκτους, που επίσης πουλούσαν / πουλάνε αλήθειες εξ αποκαλύψεως, γιά δήθεν υπεροργανώσεις με υπερόπλα και μυστικούς στρατούς από σούπερμεν... οι οποίες υπεροργανώσεις δεν εμφανίζονται ούτε γιά καφέ στην Αρετσού. Και οι οποίες "υπεροργανώσεις" πεθαίνουν μαζί με τους φελλούς που τις φαντάστηκαν... ενώ στο μεταξύ τα φαντάσματα αυτά αδυνατούν να υπερασπίσουν πραγματικούς Έλληνες και πραγματικές Ελληνίδες, που πεθαίνουν -εν καιρώι ειρήνης- κατά χιλιάδες από φτώχεια, αυτοκτονίες, και λοιπά απεχθή κι εντελώς αχρείαστα αίτια.
Δικαίωμά σας, και δεν θ' αντιδράσω. Πλην όμως, αγορεύειν βούλομαι. Αφήστε με να πω και το δικό μου "παραμύθι"! Στο κάτω-κάτω, εάν πέσω έξω, δεν θα πάει κανένας αθώος στη φυλακή... ούτε και σας ζητάω χρήματα έναντι "αποκαλυπτικών" βιβλίων.
Όμως, εν όψει των θυελλωδών εξελίξεων εις βάρος μας, αισθάνομαι σχεδόν υποχρεωμένος να γράψω τα σημερινά.
Η ιστορία μας ξεκινάει πολύ πίσω στον χρόνο... τότε, που συνέβη η "πτώση", που αναφέρεται στις θρησκευτικές παραδόσεις. Στο μεταξύ, η ανθρωπότητα ακολούθησε την επώδυνη (κι όχι πάντα ανοδική) πορεία της, με βοηθούς έναντι των "πτωτικών" μονάχα τους λεγόμενους Έλληνες. Και γράφω "λεγόμενους", διότι αποτελούν μεν πανάρχαιη φυλή, αλλά δεν λεγόντουσαν πάντα έτσι. Δεν λεγόμασταν πάντα έτσι!
Δεν θα επεκταθώ εδώ σε θέματα, όπως ποιοί ήταν οι πανάρχαιοι Έλληνες, πότε έδρασαν γιά πρώτη φορά βοηθώντας τους ανθρώπους, ποιοί ακριβώς ήταν οι "πτωτικοί", τί συνέβη από τότε που εξερράγη ο Φαέθων μέχρι σήμερα, κτλ.
Θα παραθέσω, όμως, έτοιμο το συμπέρασμα: πως η διαμάχη Ελλήνων και "πτωτικών" συνεχίζεται ακόμη και σήμερα - και πως έχουμε εισέλθει στην τελική της φάση. (Μόνον ένας ηλίθιος δεν το καταλαβαίνει αυτό.) Όποιος χάσει, χάθηκε! Δεν υπάρχει μέλλον γιά τον ηττημένο.
Στους πολέμους και στις μάχες, λοιπόν, τα αντίπαλα Επιτελεία πάντα κάνουν σχέδια - κι εναλλακτικά σχέδια (γιά την περίπτωση που θ' αποτύχουν τα κύρια). Σήμερα, όμως, φαίνεται πως σχέδια κάνει μονάχα η αντίπαλη πλευρά, ενώ η Ελλάδα έχει μπει (εδώ και δεκαετίες) στον "αυτόματο πιλότο" - χωρίς σχέδιο μάχης, χωρίς ηγεσία, χωρίς ηγέτες... με αποτέλεσμα να τρώει τη μιά σφαλιάρα μετά την άλλη, και ν' αποδεικνύεται εν τοις πράγμασιν χωρίς προοπτικές. Χωρίς μέλλον! Τί μέλλον νά 'χει ο πεθαμένος;
Σ' αυτό το σημείο σίγουρα θα με ρωτήσετε, γιατί δεν μας τελειώνουν μία και καλή. Γιατί, ας πούμε, δεν μας πετάνε μία πυρηνική βόμβα, γιατί δεν μας επιτίθενται με όλα τα τεχνολογικώς προηγμένα μέσα μάχης που διαθέτουν;
Η απάντηση είναι πως "αυτοί" επίτηδες επιβάλλουν τον αργό μας θάνατο, επειδή το απολαμβάνουν. Έχετε δει ποτέ γάτα να τρώει ποντίκι; Εγώ έχω δει. Έ, λοιπόν, όταν το στριμωγμένο ποντίκι -αντικρύζοντας τη γάτα- ξέρει ότι την έβαψε, και η καρδιά του πάει με πάνω από 200 παλμούς το λεπτό,...
...μονάχα να βλέπατε την έκφραση της γάτας!... Δεν σας λέω τίποτ' άλλο.
Οπότε, τί κάνουμε ως λαός γιά να μην πεθάνουμε; Μεταναστεύουμε σε χώρες ξεχασμένες κι απ' τον Θεό, παίρνουμε ανά χείρας τις καραμπίνες, στέλνουμε κύματα αγάπης (μπας και συνέλθουν οι εχθροί μας), πάμε να ψήσουμε τους πλούσιους, να ρίξουνε λεφτά στην πιάτσα να στρώσουν τα πράγματα, προσευχόμαστε, ψέλνουμε όλοι μαζί, σκύβουμε το σβέρκο να μας σφάξουν ν' αγιάσουμε, τσακωνόμαστε και μεταξύ μας, γιά το ποιά μέθοδος είναι η καλύτερη; Ή, τί;
Ο Έλληνας δεν είναι παιδί της τύχης. Πέρασε -εδώ κι εκατομμύρια χρόνια- διά πυρός και σιδήρου, μάλιστα η πρόσφατη Ιστορία μας μαρτυρά πως γλυτώσαμε τον ολοκληρωτικό αφανισμό τουλάχιστον δύο φορές, και πως και τις δύο μας γλύτωσαν ...δύο ...ξένοι! (Ή έστω, φαινομενικά ξένοι.) Ασχολούμενος μ' άλλα θέματα, δεν κάθησα ποτέ να γράψω -κακώς, βέβαια- τις συνέχειες των "Αντι-παιδιών αντί-1983", να δείτε το τί και το πώς. Πάντως, κατά την ταπεινή μου γνωμούλα χρωστάμε τα μέγιστα στον Στηλίχωνα και στον "σερασκέρη" Χασάν, τον αρχηγό των γενιτσάρων το 1770. (Βάζω εισαγωγικά, διότι ο βαθμός του σερασκέρη -αρχιστρατήγου- θεσμοθετήθηκε κάπου το 1823, αν θυμάμαι καλά, όταν ήδη το σώμα των γενιτσάρων είχε καταργηθεί.) Και οι δυό τους γλύτωσαν την Ελλάδα, παίζοντας το κεφάλι τους, αλλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα ούτε ένας δρόμος με το όνομα ενός των ανδρών αυτών... ενώ διαθέτουμε άπειρες "οδούς Μαυροκορδάτου" - και άγαλμα του Τρούμαν (χωρίς την μασωνοποδίτσα), να μη βασκαθούμε!
Εφ' όσον, λοιπόν, ο Έλληνας δεν είναι παιδί της τύχης, η ζωή του καθορίζεται από συγκεκριμένα αίτια... Υψηλά Αίτια... και συγκεκριμένον προορισμό. Τον οποίο, όπως ξέρετε, διατύπωσε ο Περικλής Γιαννόπουλος - και είναι ο εξανθρωπισμός της Οικουμένης.
Πώς, όμως, θα εξανθρωπίσει ο Έλλην την Οικουμένη, εάν δεν τον αφήνουν ήσυχο; Είναι δυνατόν ν' ασχολείσαι με φιλοσοφίες στο άνετο, τη στιγμή που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει το σπίτι σου με κατάσχεση κι εσύ με μαχαίρωμα από εγκληματίες - λαθρομετανάστες και μη;
Δεν διστάζω να γράψω πως το Κοσμικό Πείραμα "Έλλην" ΙΣΩΣ και να είχε φτάσει στο τέλος του, ως αποτυχόν - με την πράξη τέλους να σφραγίζεται επισήμως "άνωθεν"... Πλην όμως, είναι τέτοια και τόση η βρωμιά, που ο Έλλην καλείται ακόμη μία φορά -την τελευταία- να καθαρίσει την κόπρο, ως άλλος Ηρακλής. Κι επειδή οι αντίπαλοί μας δεν τηρούν κανέναν κανόνα Ηθικής και Δικαίου, ούτε "άνωθεν" θα τηρηθούν τέτοιοι κανόνες.
Πάμε, λοιπόν, να σας πω τί θα γίνει τα προσεχή χρόνια - και Διΐ όμνυμι, ότι μιλάω απ' την καρδιά μου. "Αυτοί" μπορεί να έχουν καλώς κατεστρωμένα επιτελικά σχέδια με σκοπό τον οριστικό θάνατο της Ελλάδας, αλλά ουδέποτε ρώτησαν τον ...Ξενοδόχο!
Εδώ και δύο χρόνια περίπου, έχει αρχίσει η αντιστροφή της κατάστασης... όσο κι αν αυτή είναι αόρατη στους πολλούς. Και όχι μόνον - ο τελικός σκοπός είναι η οριστική νίκη των Ελλήνων κατά βαρβάρων, και μόνον αυτή. Πώς θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος; Ιδού!
1. Βούλησις, εντολή, άδεια και προτροπή να βιαστούμε ΑΘΗΝΑΣ.
Περίπου απ' το φθινόπωρο του 2010, σχεδόν ταυτόχρονα με τότε, που το "πιντί" παρέδιδε την Ελλάδα ως σκλάβα στο ΔΝΤ, κάποιοι-ες από εμάς παρατηρήσαμε αρξάμενη μία αλλαγή σε ψυχονοητικό επίπεδο. Πρώτα στους εαυτούς μας.
Πολλές πληροφορίες άρχισαν να πέφτουν βροχή μέσα στο κεφάλι μας, ανεξήγητες κατ' αρχήν... Ερωτήματα, των οποίων την απάντηση δεν βρίσκαμε γιά χρόνια - και την είχαμε έτοιμη σε μιά στιγμή. Συνδυασμός πληροφοριών, συμπερασμάτων, απαντήσεων, που οδηγούσε σε τρομερά νέα συμπεράσματα, αδιανόητα άλλως. Ή, που θα κάναμε δεκαετίες να τα συσχετίσουμε και να τα βρούμε. Κι ακόμη: κοινά όνειρα, κοινές σκέψεις -χωρίς να έχει προηγηθεί επικοινωνία με τα γνωστά μέσα- με άτομα που ίσως και να είχαμε φιλική ή συγγενική σχέση μαζί τους, ίσως και όχι. Ίσως και να τα είχαμε δει "διά ζώσης", ίσως και όχι.
Είναι αυτό, που συνοπτικώς (και κάπως βλακωδώς) αποκάλεσα "δίκτυο μυαλών".
Κάθε μέρα που περνάει, αυτό το δίκτυο ισχυροποιείται. Θα με ρωτήσετε, γιατί δεν έφτασε το 100% της απόδοσής του σε μιά μέρα; Δεν το έφτασε, επειδή πρέπει να πάμε σιγά-σιγά, σαν σε προπόνηση. Κάθε φορά πρέπει να σηκώνουμε το βάρος που αντέχουμε, κι όχι περισσότερο.
Βλέπετε, είναι σα να ξυπνάει η Ωραία Κοιμωμένη! (Αν και ειδικά ο γράφων πόρρωι απέχει του να χαρίσει στην Πλάση τέτοιο θέαμα, όταν ξυπνάει. :-) )
Η Ψυχή ξυπνάει, και θυμάται!
Έτσι, λοιπόν... Ξυπνάνε ψυχές, θυμούνται (κατά Πλάτωνα) πού έκρυψαν τα όπλα τα ιερά... και τα ξαναπιάνουν! Πού "άφησαν" τις δεξιότητες που είχαν κάποτε... και τις ξαναβρίσκουν! Τζάμπα γράφει ο Μάρκο ντε Σάντ ότι συντόμως θα γεμίσουμε μετενσαρκωμένους πολέμαρχους;
Αυτό που ήταν κάποτε ο καθένας μας, αυτό και θα ξαναγίνει - γιά να βάλει ένα χεράκι, να καθαρίσει η βρωμιά.
Οι ηγετικές φυσιογνωμίες αυτού του "δικτύου" υπολογίζω πως είναι καμιά δεκαπενταριά (έως είκοσι) χιλιάδες άτομα. Αλλά, όπως μαθαίνουμε κι απ' την Πληροφορική, ένα δίκτυο υπολογιστών σε υπολογιστική λειτουργία (και όχι λειτουργία μεταφοράς αρχείων) είναι απείρως ισχυρώτερο από έναν μεμονωμένο υπολογιστή.
Σκεφθείτε, λοιπόν, πόσο ισχυρώτερο, πόσο εξυπνότερο είναι ένα τέτοιο ανθρώπινο δίκτυο από την -εντός ή εκτός εισαγωγικών- εξυπνάδα διαφόρων πονηρών, "δεξαμενών σκέψης", λεσχών, ποδιτσομάγαζων, και λοιπών βρωμιάρηδων.
Επίσης, δεν θα έχει καμμία απολύτως σημασία η τυχόν δολοφονία μέλους του δικτύου - διότι, η γνώση και οι ικανότητες του εκλιπόντος μέλους αυτομάτως θα έχουν περάσει σ' όλα τα υπόλοιπα. Όθεν, τα κουμπούρια και οι σφαίρες των "υπερεσιώνε" είναι καλά μόνον γιά το Χόλλυγουντ. Μπορούν και να τα δώσουν στην ανακύκλωση από τώρα.
Αυτό ακριβώς το "δίκτυο" είναι το επερχόμενο "διευθυντήριο της Ελλάδας", μπροστά στο οποίο σε -το πολύ- δέκα χρόνια θ' αρχίσουν να σκύβουν ταπεινά, σε ένδειξη υποταγής οι πάντες.
Κι όσο γιά τους-τις υπόλοιπους-ες, που ακόμη δεν έχετε δεχθεί το "κάλεσμα", μην ανησυχείτε. Θα συμβάλετε κι εσείς με τις δυνάμεις σας, όταν έρθ' η ώρα. Επίσης, μην επαναπαύεστε. Διότι, δεν έχουμε εδώ να κάνουμε με ακόμη μία "υπεροργάνωση"-φάντασμα, που θα τραβήξει μπροστά, και οι υπόλοιποι θα κάθονται στους καναπέδες και θα βλέπουν το κρέμασμα των κακών στο Σύνταγμα "λάϊβ" απ' το χαζοκούτι. Όχι άλλες τέτοιες ναρκωτικές καθ' υπαγόρευσιν ποδιτσομαλακίες!
Όλοι κι όλες χρειάζεστε, όλοι κι όλες θα δράσετε. Αδρανής, κανείς!
2. Βούλησις, εντολή, άδεια και προτροπή να βιαστούμε ΔΙΟΣ.
Αφού, λοιπόν, αναδυθεί αυτό το ανθρώπινο δίκτυο Ελλήνων κι Ελληνίδων, κάπου τον Μάϊο του 2015 θα βρεθεί ο δεύτερος δίσκος "της Φαιστού".
Αν και ο τόπος ευρέσεως μου είναι γνωστός, δεν σας τον αποκαλύπτω. Δεν σας λέω κάν, αν πρόκειται γιά τόπο εντός, ή εκτός Ελλάδος. (Μην ξεχνάτε, πως η χάρη μας έφτασε σ' όλον τον πλανήτη!) Όμως, οι "λεπτομέρειες" του πώς θα βρεθεί, θα δείξουν ότι κάθε άλλο παρά η τύχη τον ξανάβγαλε στην επιφάνεια. Άρα, με την εύρεση αυτή, "κάποιοι" πρέπει να υποπτευθούν ύπαρξη Θεού των Ελλήνων, και ν' αρχίσουν να φοβούνται. Καλά θα κάνουν να ρίξουν τον αμανέ, τα παλληκάρια, διότι μέχρι τώρα τον σήκωσαν πολύ ψηλά. Και καλό θα είναι να το πράξουν, πριν τους τον ρίξουμε εμείς. (Τον αμανέ! :-) )
Το κείμενο του δεύτερου δίσκου είναι συνέχεια του πρώτου, αλλά όλες οι προσπάθειες επανανάγνωσης (τόσο από Έλληνες Αρχαιολόγους, όσο κι ανορθόδοξους ερευνητές - όσο κι από λαμόγια των "υπερεσιώνε") θα πέσουν στο κενό. Βλέπετε, δεν αρκούν οι υπερυπολογιστές!... Διότι λείπει η "βάση δεδομένων", που θ' αποτελέσει το θεμέλιο, ώστε να επιτευχθεί η επανανάγνωση των δύο δίσκων. Κι αυτή, όχι μόνον λείπει, αλλά είναι αδύνατον να επανευρεθεί ή να επανασυντεθεί σήμερα, με τη βοήθεια σημερινών δεδομένων.
Το κείμενο θα επαναναγνώσουν όπως πρέπει (καλά υποπτευθήκατε, ένα τέτοιο μυστικό ιερατικό κείμενο έχει πολλούς τρόπους ανάγνωσης!), τα άτομα που πρέπει - και ουδείς άλλος. Οι δε συνέπειες, όταν προφερθούν τα ιερά λόγια...
...Ας πούμε -γι' αρχή- ότι το "δίκτυο Ελλήνων ανθρώπων" καθίσταται πρακτικά άτρωτο.
Εδώ θα πρέπει να σας ζητήσω, να ξεκινήσετε να σκέφτεστε... πριν διατυπώσετε ερωτήσεις άνευ νοήματος. Πχ, αν χρειάζεται να το διαβάσουν το κείμενο δεκαπέντε χιλιάδες άτομα, ώστε να καταστούν άτρωτα. Ένα άτομο αρκεί, κι αυτή η γνώση -με τις συνέπειές της- θα περάσει αυτομάτως σε όλα τα υπόλοιπα. Αυτό σημαίνει "δίκτυο"!
Σε δίκτυο υπολογιστών, πόσα "αντιϊικά" προγράμματα χρειάζονται;
3. Βούλησις, εντολή, άδεια και προτροπή να βιαστούμε ΔΙΟΣ.
Σε κάμποσο καιρό ακόμη (σκοπίμως αποκρύπτω το πότε), ανακαλύπτεται (σκοπίμως αποκρύπτω το πού και το πώς) μία κρύπτη με κάποια αρχαία αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και πινακίδες με κείμενα. Αυτά θα παίξουν επίσης τον ρόλο τους, ισχυροποιώντας υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων κάποιους άλλους τομείς.
Τα κείμενα αυτά είναι γραπτά μιάς αρχαίας Ελληνικής διαλέκτου, ακατανόητα σε πρώτη απόπειρα ανάγνωσης. Πάλι θα χρειαστεί να τα δουν τα μάτια που πρέπει, και να τ' αναγνώσουν όπως πρέπει, ώστε να υπάρξουν οι (θετικές) συνέπειες που πρέπει.
Τα άτομα που θα βρουν την κρύπτη, αν και καθαροί Έλληνες και καθαρές Ελληνίδες, δεν έχουν ειδοποιηθεί. Ειδοποιούνται τώρα -διότι είμαι σίγουρος πως αυτό το κείμενο θα κάνει τον γύρο του Διαδικτύου στην Ελλάδα (μαζεύοντας επαίνους και βρισίδια)- να "λουφάρουν" τις πινακίδες! Κι αργότερα, θα ειδοποιηθούν εγκαίρως "άνωθεν" τί να τις κάνουν, και σε ποιά άτομα να τις παραδώσουν. Ούτε να το διανοηθούν, να τις παραδώσουν σε "Αρχές", ή μουσεία, κτλ. Ή, έστω, να μιλήσουν γιά την ύπαρξή τους. Ή, έστω, να τους ξεφύγει πως παρευρέθησαν -πρώτα αυτά- στο άνοιγμα της κρύπτης.
Εννοείται, πως πρέπει επιπλέον να εξαφανίσουν τάχιστα τα ίχνη τους (και τα ίχνη της παρουσίας των πινακίδων) από τον τόπο ευρέσεως, γιά να μη βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να δίνουν -χμ- "εξηγήσεις" σε (ίσως όχι και τόσο ευγενικά) άτομα, που δρουν (ηθελημένα, ή αθέλητα) υπέρ των εχθρών της Ελλάδας. Ό,τι άλλο βρουν εκεί, ας το αφήσουν να δημοσιοποιηθεί. Γιά το κρίσιμο εύρημα, έχουν ειδοποιηθεί τί να πράξουν - και δεν θα επανέλθω.
4. Βούλησις, εντολή, άδεια και προτροπή να βιαστούμε ΗΦΑΙΣΤΟΥ.
Κάμποσο ακόμη καιρό μετά, κάπου τον Μάϊο του 2017, ανευρίσκεται άλλη κρύπτη, με άλλα κείμενα. Πάλι δεν λέω τον τόπο.
Τα συγκεκριμένα κείμενα είναι περίπου 30,000 (τριάντα χιλιάδων) ετών παλιά, και τα έθαψαν εκεί επίτηδες οι ιερείς παρακείμενου ναού του Ηφαίστου, γιά να τα ξαναβρούν όταν θα έπρεπε. (Ο ναός δεν υφίσταται σήμερα, ούτε κάν τα ερείπια των θεμελίων του.) Θα δοθούν γι' ανάγνωση στην ιέρεια του Ηφαίστου, όταν αυτή θα είναι έτοιμη. Η ιέρεια έχει ειδοποιηθεί (αν και το "ξύπνημά" της δεν ολοκληρώθηκε ακόμη), και η ομάδα που θα βρει την κρύπτη, έχει επίσης ειδοποιηθεί.
Η συγκεκριμένη κρύπτη είναι λίαν δυσπρόσιτη, γι' αυτό και δεν κινδυνεύει από τυχαία (επαν)ανακάλυψη από λαμόγια, ή ανεπιθύμητη δημοσιοποίηση των ευρημάτων της.
Αυτά τα κείμενα (αναγιγνωσκόμενα καταλλήλως) προξενούν υλοποιήσεις αντικειμένων "εκ του μηδενός"... Όπως, γιά παράδειγμα, μετεωριτών. Και χειρισμό αυτών των αντικειμένων, όπως στην Τιτανομαχία!
...Αν νομίζετε πως η Ελληνική Μυθολογία είναι Ελληνική ...Παραμυθολογία, καλύτερα ν' αναθεωρήσετε!
Οι συνέπειες.
Ούτ' εγώ παραμυθολογώ!... Βλέπετε, τα λαμόγια κάπου-κάπως παίρνουν μυρωδιά από κάποιες "ελεύθερες" πληροφορίες του αιθερικού, και παίρνουν τα μέτρα τους. Ή, τουλάχιστον, προσπαθούν.
Μία απ' τις απόπειρες να φυλαχτούν απ' όσα ψιλο-είδαν να επέρχονται επί των κεφαλών τους, είναι το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο του κόσμου, που άρχισε να κατασκευάζεται φέτος. Αυτό, υποτίθεται, ψάχνει στις εσχατιές του Σύμπαντος, μακρύτερα απ' όλα τα σημερινά.
Όμως, οι εσχατιές του Σύμπαντος δεν έχουν καμμία σημασία γιά τα επί Γής λαμόγια. Σιγά μην καταξοδεύονται γιά το καλό της επιστήμης, αν δεν υπάρχουν άμεσα απτά οφέλη γι' "αυτούς"! (Τά 'παμε αυτά κατ' επανάληψη...) Άρα, δεν είναι αυτός ο σκοπός της κατασκευής του. Ο σκοπός είναι να μπορεί να βλέπει κοντινά μικρά αντικείμενα, και όχι μεγάλα μακρινά - γιά τα οποία "μεγάλα μακρινά" τα λαμόγια χέστηκαν - είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν.
Μήπως και διακρίνει τους μετεωρίτες, που λέμε! (Δεν είναι πολλοί, ένας είναι. Αλλά υπεραρκετός.)
Κάποια ωραία μέρα του 2019, όταν η ιέρεια θά 'ναι έτοιμη, θα εκφωνήσει (όπως πρέπει) τα ιερά κείμενα...
...κι ένας μετεωρίτης θα υλοποιηθεί εκ του "μηδενός", και θα πλήξει το Γιέλλοουστόουν.
Ο καλός Θεός θα μεριμνήσει, ώστε να μην βλαφθεί ούτε χελώνα. Ακόμη κι αυτές, θα έχουν προλάβει να εγκαταλείψουν την περιοχή. Ο σκοπός δεν είναι να εξαφανιστεί όλη η ζωή επί Γής, πράγμα που θα επετύγχανε πχ ο αστεροειδής Άποφις, αν έπεφτε επάνω στη Γή, αλλά να τσακιστεί οριστικά η Νέα Ατλαντίς (άλλως, "ΗΠΑ"). Ο "δικός μας" αστεροειδής είναι αρκετά μικρότερος του Άποφι. Οπότε, δεν θα πειραχτούν ούτε τα μυρμήγκια της περιοχής - αλλά υποδομές, φράγματα ηλεκτροπαραγωγής, όπλα (πχ πύραυλοι ή αεροπλάνα), κτλ κτλ κτλ, πάπαλα. Οριστικά.
Εφ' όσον, τώρα, τσακιστεί η δυτική πλευρά της Νέας Ατλαντίδας, θ' αρχίσει καταρράκτης συνεπειών. Δεν θα μιλάμε γιά χρήμα, χρηματιστήρια και τέτοια, αυτά δεν θ' αποτελούν πλέον ούτε αντικείμενα συζήτησης. Μετά, πλήθος προσφύγων θα συρρεύσουν στις ανατολικές Πολιτείες, και θα γίνει ο κακός χαμός. Αυτοί, μαζί με τους άστεγους και τους πτωχοποιημένους, θα πέσουν επάνω στους -πραγματικούς ή φανταστικούς- ενόχους της δυστυχίας τους, πολιτικούς και λοιπούς (τους οποίους θα φροντίσουν να θυμίζουν στο πλήθος διάφοροι λαϊκοί κήρυκες), και θα τους πιούν το αίμα με το μπουρί της σόμπας.
Μέσα στον επόμενο χρόνο, κι εφ' όσον θα έχει τσακιστεί το κύριο δεκανίκι του, θα καταρρεύσει το γνωστό τραμπουκοκράτος της ανατολικής Μεσογείου. Όμως, οι δικοί του πρόσφυγες δεν θα βρουν καταφύγιο σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως είχαν σχεδιάσει οι ιθύνοντές του εδώ και δεκαετίες. Οι δύο χώρες (ίσως μία, τότε) θα είναι και θα παραμείνουν κλειστές.
(Ά, οι εγχώριοι λαθρομετανάστες... Αυτοί θα έχουν ήδη προλάβει -χρόνια πριν- να την κοπανήσουν εγκαίρως απ' την Ελλάδα, με τον ίδιο τρόπο που μας κουβαλήθηκαν. Όπως κάνουν τα μυρμήγκια απ' τις τροφές, κάτω από έντονο Ήλιο.)
Στο μεταξύ, όλ' αυτά τα χρόνια, θα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί όλα όσα έχουν προφητεύσει οι "γεροντάδες" - Γ' ΠΠ, κτλ κτλ. Ωστόσο, θα υπάρξει μία τελευταία απόπειρα των υπολειμμάτων της Νέας Ατλαντίδος να ελέγξουν πάλι τον πλανήτη. Και, προς τον σκοπό αυτόν, θα μας κουβαλήσουν στόλο δικό τους στο Αιγαίο, με αρκετή δύναμη πυρός. Αυτός ο στόλος, όμως, θα καταστραφεί από τα μυστικά υπερ-όπλα της Ελλάδας, που ήδη κατασκευάζονται και δοκιμάζονται, και θα τελειώσει το ανέκδοτο. (Δεν μιλάω γιά "κεφαλή της Μεδούσης", κι άλλες τέτοιες αηδίες.) Κι αμέσως μετά, τελειώνει το ανέκδοτο "Τουρκία", προς χάριν του οποίου θα μας έρθουν εδώ τα καραβάκια.
Βλέπετε, η Τουρκία έχει παράδοση στην ύπουλη "ουδετερότητα", και γιά κάμποσα χρόνια ακόμη θα τη βγάλει -όσο μπορεί- καθαρή μ' αυτόν τον τρόπο. Είναι αυτό που έγραψα κάποτε, αλλά δυστυχώς δεν τό 'πιασε κανένας: Μιά του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρείς και την κακή του μέρα! Εάν θυμόσασταν όσα ξέρετε από Ιστορία, θα βλέπατε ότι:
Το 1822 συνέβη η καταστροφή της Χίου.
Το 1922 συνέβη η καταστροφή της Σμύρνης.
Το 2022... το τρίτο χτύπημα είναι δικό μας... Τουρκία τέλος.
Τα τελευταία κλάμματα γιά τη Σμύρνη του 1922, φέτος. Σε δέκα χρόνια, το πρόβλημά μας θα είναι πώς θα διαχειριστούμε μία μεγαλούπολη εξήμισυ εκατομμυρίων κατοίκων.
Αυτές είναι απάνω-κάτω οι επερχόμενες εξελίξεις, σύμφωνα με την αφεντιά μου. Ώσπου ν' αρχίσουν πραγματοποιούμενες, καλό θα είναι οι εχθροί μας να θυμούνται τρία πράγματα:
Πρώτον, όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας.
Το λέμε από τώρα αυτό, μη μας πουν ότι είμαστε παλιάνθρωποι και δεν τους ειδοποιήσαμε. Και να μην μας πετάξουν στα μούτρα, πως μία τέτοια στάση είναι "φασιστική". Αυτοί αρχίσανε το βιολί αυτό και το συνεχίζουν, δεν αρχίσαμ' εμείς. Επομένως, τα σκατά τους θα τα λουστούν αδιαμαρτύρητα.
Δεύτερον, ν' αλλάξουν στάση απέναντί μας εγκαίρως, μήπως και ξεχάσουμε όσα κακά μας έκαναν, διότι εν τωι Άδηι ουκ έστιν μετάνοια.
Πχ η Γερμανία καλά θα κάνει να μας δώσει τα πέντε τρισεκατομμύρια ευρώ (5,000,000,000,000 ...ώϋροζ!), που μας χρωστάει πραγματικά, και να ξεχάσει το δήθεν δικό μας χρέος προς αυτήν. Τα χαρτιά με τις υπογραφές του κάθε "Γιωργάκη" δεν αξίζουν ούτε ως υποκατάστατα του σόφτεξ - αλλά το χρέος των Γερμανών έναντι της Ελλάδας είναι πραγματικό. Έτσι, καλά θα κάνουν να ξεχρεώσουν από τώρα, με καλό τρόπο. Πριν ακούσουν το: "Ουαί τοις ηττημένοις!", και τρέχουν και δε σώνουν!
Και τρίτον, ας μην περιμένουν ευχαριστίες κι ευγνωμοσύνες από μάς, όση μετάνοια κι αν δείξουν, όση βοήθεια κι αν δώσουν. Επί τόσους αιώνες, ό,τι πήραν, πήραν. Από τώρα και στο εξής, θ' αρχίσουν να δίνουν και μόνον.
Πχ ναί μεν, λέει η προφητεία πως -προσεχώς- Άγγλοι κι Αμερικάνοι θα μας βοηθήσουν. Συμφωνώ, διότι αυτό επιτάσσει το "κάρμα", ο Συμπαντικός Νόμος. Αφού μας ξέσκισαν τόσα χρόνια, εμάς, τους πιστούς συμμάχους τους, τώρα θα υποχρεωθούν συμπαντικώς να μας βοηθήσουν. Αλλά γιατί να τους πούμε "ευχαριστώ"; Τους χρωστάμε τίποτε, και δεν το ξέρουμε; Ή, μήπως, τα Ελληνικά Μουσεία είναι γεμάτα ...Αγγλικές αρχαιότητες;
Και θα βοηθήσουν (εκόντες-άκοντες), και φάπες θα φάνε. Ώσπου να κουραστεί το χέρι μας!
Ας κρατήσει, λοιπόν, ο Έλληνας, με νύχια και με δόντια. Κι έρχονται σύντομα οι καλύτερες μέρες!
Έχει κι άλλα, αργότερα... αλλ' ας τ' αφήσουμε γιά υλικό μελλοντικών μας αφηγήσεων!
Σας ασπάζομαι.
Υγ: Τα παραπάνω περιέχουν μεν "ενάσκηση βίας", αλλά η βία δεν είναι γιά χόρταση. Θα ...παρέχεται στους εχθρούς της Ελλάδας με ...φειδώ. Μόνον σώφρονες μπορούν να χειρίζονται υπερόπλα.
 
 
http://www.katohika.gr/2013/01/mellon-simaini-mono-ellada.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters