Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Τώρα λύθηκε η γλώσσα σου, πρασινοσκουφίτσα τση Κρήτης!!! Οσο ήσουν στα “πράγματα” είχες γλωσσοδέτη …

Δεν αφήνεις τα …κουϊζ , ρε …Καρχιδάκη; Η πες όνομα, η άντε και……

Ένα ακόμα σκάνδαλο, σύμφωνα με καταγγελία του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκη, ήρθε πριν από λίγο στο φως της δημοσιότητας.

Σε ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook, ο κ. Καρχιμάκης γράφει ότι… πρώην υπουργός της ΝΔ πήρε το 2009 δάνειο 1 εκατ. ευρώ με σκανδαλώδες επιτόκιο 1,25% από την Proton Bank (που αργότερα αγόρασε ο Λαυρεντιάδης) και με μόνη εγγύηση ακίνητο που είχε εκμισθώσει σε άλλη τράπεζα. Ο πρ. γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δεν κατονόμασε τον δανειολήπτη πρώην υπουργό της ΝΔ, επιφυλάχθηκε όμως ότι θα πει το όνομά του αύριο. (????) !!!!!!!!

Διαβάστε τι γράφει:

«Υπέρογκο δάνειο το 2009 πάνω από 1 εκατ. ευρω σε πρώην Υπουργό της Ν.Δ από την Proton Bank με 1,25 τοις εκατό επιτόκιο συν 0,6 εισφορά του ν.128/75, και αποπληρωμή σε 111 μήνες.

Ποιος πρώην υπουργός της Ν.Δ αρχές του 2009 πήρε έγκριση πάνω από 1 εκατ. ευρώ περίπου από την Proton Bank με αποπληρωμή σε 111 μήνες και με το σκανδαλώδες επιτόκιο 1,25 τοις εκατό προκειμένου να αναπτύξει και να μεγεθύνει τις κτηματομεσιτικές του ικανότητες και τις επιχειρηματικές του επιδιώξεις εκ του ασφαλούς, με εκχώρηση εγγύησης άλλο ακίνητο που είχε εκμισθώσει σε άλλη τράπεζα.”

 Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”!



ΙXNOS 


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1755.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters