Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

300 εκατομμυρίων ετών παλιό κομμάτι μετάλλου βρέθηκε στη Ρωσία

Η Φωνή της Ρωσίας αναφέρει ότι ένα 300 εκατομμύρια χρόνια παλιό κομμάτι μετάλλου, πιθανόν από κάποιο εξάρτημα έχει βρεθεί στο Βλαδιβοστόκ. Οι ειδικοί λένε ότι πρόκειται για έναν οδοντωτό τροχό που φαίνεται να έχει κατασκευαστεί, και δεν είναι αποτέλεσμα φυσικών δυνάμεων. Με μία πρώτη ματιά με ανάλυση ακτίνων Χ έδειξε πολύ καθαρό αλουμίνιο με μαγνήσιο μόνο 2% έως 4% τοις εκατό.
Η ανάλυση πραγματοποιήθηκε από τον Senior Fellow από το Ινστιτούτο Πυρηνικής Φυσικής του Petersburg και Ιγκόρ Okunev ο οποίος επιβεβαίωσε και την ηλικία του υλικού
Είναι γνωστό από τη μελέτη των μετεωριτών ότι υπάρχει αλουμινίο-26 το οποίο στη συνέχεια διασπάται σε μαγνήσιο-26. Η παρουσία 2% τοις εκατό του μαγνησίου στο κράμα θα μπορούσε κάλλιστα να επισημάνει την εξωγήινη προέλευση του αλουμινίου.
Μετά την ανακάλυψη ήρθε το κοινό και οι συνωμότες, και έσπευσαν να το βαφτίσουν «ένα εξάρτημα από UFO». Ωστόσο Ρώσοι επιστήμονες, δεν έχουν βγάλει ακόμα τα συμπεράσματα τους και θα κάνουν περαιτέρω εξετάσεις για να μάθουν περισσότερα σχετικά με το παράξενο τεχνούργημα.
Άλλες ανακαλύψεις εκατομμυρίων ετών:
Κατά τη διάρκεια γεώτρησης στο βυθού για την υποστήριξη μίας γέφυρας σε ένα ρωσικό νησί κοντά στο ακρωτήριο Nazimova, περίεργα κράματα μετάλλων ανακαλύφθηκαν με ηλικία - 240 εκατομμυρίων ετών. Τα κομμάτια από ειδικά κράματα είχαν μια ασυνήθιστη σύνθεση και σύμφωνα με δηλώσεις του Brier, ήταν τεχνητά και κατασκευάστηκαν από ευφυή όντα.
Όχι πολύ καιρό πριν, στη Ρωσία βρέθηκε μια μηχανική συσκευή σε ηφαιστειακά πετρώματα που χρονολογείται 400 εκατομμυρίων χρονών
Διαπιστώθηκε στην απομακρυσμένη χερσόνησο Καμτσάτκα, 150 χλμ. από το χωριό του Tigil, από τους αρχαιολόγους του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης και βρίσκεται σε ανάμεσα παράξενα απολιθώματα. Η αξιοπιστία των ευρημάτων έχει πιστοποιηθεί. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Γιούρι Γκόλουμπεφ και άλλους εμπειρογνώμονες ήταν κάποιο είδος μηχανής
Το πιο αρχαίο αγγείο στη Γη ανακαλύφθηκε το 1851 στη Μασαχουσέτη, μετά από ανατινάξεις σε ένα λατομείο. Πρόκειται για ένα ασημένιο αγγείο-ψευδαργύρου ένθετο με πρόσθετο ασήμι, με τη μορφή της αμπέλου. Η ηλικία του αγγείου, σύμφωνα με το βράχο της στο οποίο διαπιστώθηκε, είναι 534 εκατομμύρια χρόνια παλιό.
Άλλο παράξενο τεχνούργημα που βρέθηκε είναι η κατσαρόλα σιδήρου που φαίνεται παρακάτω. Όπως διαπιστώθηκε, το 1912 στην Οκλαχόμα με εκτιμώμενη ηλικία 312 εκατομμύρια χρόνια.
Στη Ρουμανία το 1974, σε λατομείο ψαμμίτη βρέθηκε εξαρτημάτων αλουμινίου, που θυμίζει ένα σφυρί και ηλικία ενός εκατομμυρίου ετών
Αποκάλυψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters