Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ο εκλεκτός της πρεσβείας είναι καλός μουσουλμάνος ή καλός... πράκτορας;

O Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα κ. Smith και η σύζυγός του δεξιώθηκαν εκπροσώπους της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας τόσο από την Αθήνα (Νaim el-Ghandour) όσο και από την Θράκη (βόρεια Ελλάδα), καθώς και τον βουλευτή Rail Ahmet Hatji Osman. Το δείπνο οργανώθηκε επ’ ευκαιρία του μουσουλμανικού ιφτάρ, που φέτος θα εορταστεί στις 23/08 . O γραμματέας για θέματα θρησκευμάτων του Yπoυργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και ο πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητας της....
Αθήνας ήταν επίσης παρόντες στην δεξίωση. Σε ομιλία στην οποία καλωσόρισε τους καλεσμένους του, ο Αμερικανός πρέσβης τόνισε την σημασία των αξιών οι οποίες προβάλλονται μέσω του ραμαζανιού, ανάμεσα στις οποίες είναι η ελεημοσύνη και η συμπόνια.

Ambassador and Mrs. Smith hosted an August 23 Iftar dinner for Greek Muslim representatives from Athens and the Muslim minority in Thrace (northern Greece), including MP Rail Ahmet Hatji Osman. The Secretary General for Religions at the Ministry of Education, Lifelong Learning and Religious Affairs, and the President of Athens Jewish community also attended. In his welcome, the Ambassador emphasized the importance of values espoused during Ramadan, such as charity and compassion.
Πηγή

Πάμε να δούμε τώρα έναν πιθανό λόγο που επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος «κύριος» και πώς μπορεί να ερμηνευθεί η σημερινή προκλητική στάση του…


Φωτογραφίζεται σε χάρτη "ανεξάρτητης" Θράκης και... απειλεί με ανεξαρτητοποίηση

Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν απειλεί με ...ανεξαρτητοποίηση λόγω της τροπολογίας για τους ιμάμηδες στη Θράκη! Όσοι του έδωσαν το δικαίωμα να γίνει βουλευτής στο Ελληνικό κοινοβούλιο -και δεν εννοούμε τους ψηφοφόρους του- θα πρέπει να έχουν μετανιώσει πικρά. Αλλά τα λάθη -τα εγκλήματα σ΄ ότι αφορά στη Θράκη- πάντα πληρώνονται.

Κανονικά ο κ. Χατζηοσμάν αν είχε ίχνος ευθυξίας θα έπρεπε να παραδώσει την έδρα του. Δεν μπορεί να συνομιλεί, να συνεργάζεται και τελικά να φωτογραφίζεται προκλητικά μπροστά σε χάρτες και σημαίες της "ανεξάρτητης" Θράκης και να ...απειλεί με ανεξαρτητοποίηση.

Βέβαια και τον κ. Χατζηοσμάν, όπως κι άλλους πριν απ΄ αυτόν, το πολιτικό μας σύστημα τους περιέθαλψε και τους προστάτευσε καλά. Ακόμη και τώρα.

Πέρα από κάθε λογική και αξιοποιώντας φυσικά το “εργαλείο” που λέγεται Χρυσή Αυγή, το πολιτικό σύστημα και ειδικά τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση επιχειρούν να “προστατεύσουν” τον βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν και να πάνε την κουβέντα αλλού κι όχι στην ουσία του θέματος που είναι ένα, απλό και απολύτως κατανοητό:

Ένας βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, συνεργάζεται, συνομιλεί και …φωτογραφίζεται σαν να μην τρέχει τίποτα σε γραφεία συλλόγων που είναι σαφές και προφανές ότι απεργάζονται και υποστηρίζουν τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας, με ανεξαρτητοποίηση της Θράκης! Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας κι εμείς, με τουρκοποίηση της Θράκης!

Μας είναι παντελώς αδιάφορο πώς χειρίστηκε το θέμα η Χρυσή Αυγή. Το θέμα είναι ότι ο βουλευτής όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη για την απρέπειά του, όχι μόνο δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει τη πράξη του, αλλά απλά παράδεχτηκε ότι πήγε στα γραφεία της συγκεκριμένης οργάνωσης στην Προύσσα. Φωτογραφήθηκε όπως φωτογραφήθηκε , αλλά “αυτό σημαίνει ότι είμαι και πράκτορας της Άγκυρας;”, αναρωτήθηκε… απαντώντας στις κατηγορίες των Χρυσαυγιτών που για άλλη μια φορά δικαιώνουν την άποψη που λέει ότι “είναι τα καλύτερα εργαλεία του πολιτικού συστήματος”. Τραβάνε το σχοινί παραπάνω απ΄ ό,τι πρέπει, να γίνει φασαρία, να ξεχαστεί το θέμα.

Εμείς δεν γνωρίζουμε αν ο κ.Χατζηοσμάν είναι… πράκτορας. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι σε οποιοδήποτε άλλο κράτος του κόσμου ο κ.Χατζηοσμάν δεν θα ήταν βουλευτής. Γιατί οι …απειλές του περί “ανεξαρτητοποίησης” αν δεν του κάνουμε …τα κέφια είναι ένα ακόμη δείγμα του πως σκέφτεται και λειτουργεί ο συγκεκριμένος βουλευτής.


Πηγή: On Alert

Σχόλιο ιστολογίου: Επειδή στην "κατηγορία" ότι είναι "τούρκος πράκτορας", ο Αχμέτ Χατζηοσμάν επέλεξε να απαντήσει με ερώτηση και όχι με σαφή άρνηση της ιδιότητας του πράκτορα, είναι σαφές πως δεν επιθυμεί να αρνηθεί το ότι είναι πράκτορας, προφανώς επειδή δεν θέλει να δυσαρεστήσει είτε την Άγκυρα είτε τους ψηφοφόρους του που τον ψηφίζουν ως πράκτορα. Η επιλογή του τρόπου απάντησης, καταδεικνύει όχι απαραίτητα την άρνηση της ιδιότητας του πράκτορα, αλλά την θέληση να εμφανίζεται ως πράκτορας.
Επειδή, με τον συγκεκριμένο εκλεκτό του αμερικανικού προξενείου δεν έχουμε, ούτε θέλουμε να έχουμε καμία απολύτως σχέση, επειδή όμως τυγχάνει να διαμένουμε και στην ίδια χώρα και να ζούμε κάτω από την ίδια σημαία, την Ελληνική, εμείς έχουμε μία ερώτηση προς τον λαλίστατο (και ομολογουμένως ευλίγιστο) μουσουλμάνο πολιτικό: Γιατί φωτογραφηθήκατε σε περιβάλλον το οποίο δεν έχει ούτε μία Ελληνική σημαία; Σας εκφράζει η τουρκική σημαία; Ή μήπως η σημαία της "ανεξάρτητης Θράκης"; Αφού αποποιείστε -έστω και ομιχλωδώς- την ιδιότητα του τούρκου πράκτορα, γιατί δεν απαιτήσατε την τοποθέτηση της Ελληνικής σημαίας και την απομάκρυνση της παράνομης σημαίας της Θράκης;
Καταλαβαίνουμε πως είναι δύσκολο για τον κύριο Χατζηοσμάν να "πατάει σε δύο βάρκες". Όμως, ως καλός μουσουλμάνος είναι υποχρεωμένος να λέει την αλήθεια, τουλάχιστον όποτε δέχεται ερωτήσεις. Και αυτό το οφείλει προς τους ομόθρησκούς του. Εκτός και εάν η ΜΙΤ (τουρκική μυστική υπηρεσία πληροφοριών) κατέχει μεγαλύτερη θέση στη συνείδησή του...

Κωνσταντίνος



http://kostasxan.blogspot.gr/




http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3598.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters