Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Όποιος θέλει ας ακολουθήσει.


Αν οι Έλληνες δεν ξεσηκωθούν εναντίον αυτής της λαίλαπας που θα σαρώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ από το σχέδιο αυτό της ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. Εδώ συντελείται μια γενοκτονία της ελληνικής φυλής με αιχμή την πλήρη ανομία των εξουσιαστών και καθόμαστε περιμένοντας τον δικό του θάνατο ο καθ’ ένας την στιγμή που οι φλόγες γλύφουν τα πορτοπαράθυρα του σπιτιού μας.
Αντί να ορμήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με νύχια και....
με δόντια και να τους ξεσχίσουμε περιμένουμε λές και έχουμε πάθει λοβοτομή με την δικαιολογία ότι μας ραντίζουν με χημικά γι’ αυτό και δεν αντιδρούμε. Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς και προφάσεις. Καλούμε τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα να ακολουθήσει τον δρόμο μας της σύγκρουσης με το κατεστημένο. Χιλιάδες οι αυτοκτονήσαντες μέχρι σήμερα, δύο εκατομμύρια σχεδόν οι άνεργοι, εκατόν εβδομήντα χιλιάδες επιχειρήσεις βάλανε λουκέτο, χιλιάδες οι άστεγοι.
Εμείς δίνουμε την μάχη μας για αποκατάσταση της νομιμότητος. Σαν πρώτη κίνηση καταθέσαμε την μήνυση για την λίστα Λαγκάρντ αν και όλοι μας απέτρεπαν και σήμερα αλληλοσπαράζονται στην Βουλή. Καταθέσαμε μήνυση για το σκάνδαλο της Αγροτικής και ήδη η υπόθεση βρίσκεται στον 19ο ανακριτή και αν κάποιος ἐχει στοιχεία υποβοηθητικά να μας τα χορηγήσει. Εντός της εβδομάδος θα καταθέσουμε μήνυση κατά της Εμπορικής για το σκάνδαλο της καταστροφής των Ασφαλιστικών Ταμείων και τα λεφτά των μετόχων.
 Έχουμε ένα πλάνο ενεργειών και όποιος θέλει ας ακολουθήσει. Οι τράπεζες βγάζουν καθημερινώς εκατοντάδες διαταγές πληρωμής και θα ακολουθήσουν κατασχέσεις των περιουσιών σας και εσείς ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ. Στρεφόμαστε κατά της ανομίας και θα παλέψουμε μέχρι την αποκατάστασή της. Σας καλούμε να συνταχθείτε με τις προσπάθειές μας.
 ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.
Δεν θα τους χαρίσουμε το Έθνος μας. Δεν θα τους χαρίσουμε την πατρίδα μας.
 Δεν θα τους χαρίσουμε την Ελλάδα μας.
Δεν θα τους χαρίσουμε  την ΖΩΗ μας.
Όποιος θέλει ας ακολουθήσει.

Οδυσσέας Τηλιγάδας 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_604.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters