Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Κύμα οργής στις Ένοπλες Δυνάμεις, με την κυβέρνηση να μην έχει λάβει το μήνυμα

Η οργή στις Ένοπλες Δυνάμεις φουντώνει για τα καλά. Ίσως η περίοδος των εορτών να “φόρτωσε” ακόμη περισσότερο το κλίμα έντασης που έτσι κι αλλιώς υπάρχει. Το ερώτημα είναι αν η κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ έχουν λάβει “το μήνυμα”. Φοβόμαστε πως όχι. 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας σε στελέχη των ΕΔ κατά τη διάρκεια συνάντησης μαζί τους για τις χριστουγεννιάτικες ευχές εκτός από τους επαίνους με τους οποίους διαρκώς προσπαθεί να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα άφησε να εννοηθεί ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ως “Άγιος Βασίλης” θα ασχοληθεί στα ταξίδια του σε ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα με το θέμα του εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων “την επόμενη ημέρα”.

Ασφαλώς και απασχολεί το θέμα τους στρατιωτικούς αλλά θα μας επιτρέψετε να επισημάνουμε ότι αυτή τη στιγμή θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο αν η κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ έδιναν προτεραιότητα σε δύο άλλα πολύ βασικά θέματα:

•πως θα μπορέσει να ανακουφίσει την οικονομική δυσπραγία των στελεχών των ΕΔ. Όσα είπε στο Onalert ο Φαήλος Κρανιδιώτης περί “επιστολής Παναγιωτόπουλου στις τράπεζες για διευκολύνσεις στους στρατιωτικούς” δεν ακούσαμε ακόμη να ανακοινώνονται επίσημα ,ούτε αυτά από το ΥΕΘΑ. Όχι ότι μόνο αυτό το μέτρο θα λύσει προβλήματα και θα αναστρέψει το κλίμα, αλλά θα είναι μια αρχή ότι κάποιος με κάτι ασχολείται. Υπάρχουν πολλά που μπορούν και πρέπει άμεσα να γίνουν,γιατί η κατάσταση στις ΕΔ είναι εκρηκτική και αυτό δεν είναι καθόλου καλό.

•πως θα θέσει σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία και ισχύ το υπάρχον οπλοστάσιο ώστε να μπορέσουν να κάνουν τα στελέχη τη δουλειά τους απρόσκοπτα κι όχι με “πατέντες”.

Οι εξοπλισμοί της χώρας πρέπει να επανασχεδιαστούν από το μηδέν! Και να μην χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ως “διπλωματικό” όπλο. Ακόμη περισσότερο κανείς δεν πρέπει να σκεφτεί ότι τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες θα πρέπει να τις ...ξεφορτωθούμε φορτώντας τις πλάτες των Ελλήνων φορολογουμένων με άχρηστα αλλά πανάκριβα οπλικά συστήματα. Όσοι από τους ξένους θελουν να έρθουν και να επενδύσουν στην Ελλάδα θα πρέπει να ξεχάσουν τα κόλπα του παρελθόντος “αγοράστε αυτό ή εκείνο για να στηρίξουμε τη βιομηχανία σας”. Αν “αυτό ή εκείνο” μας χρειάζεται μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγματευσης. Αν όχι η όποια συζήτηση μόνο ως ύποπτη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Νομίζουμε ότι ο ΥΕΘΑ έχει γνώση των θεμάτων αυτών και μπορεί εύκολα να αποφύγει παγίδες ,τρικλοποδιές και περίεργες εισηγήσεις.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters