Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ναυτική κυριαχία στο Αιγαίο.Θα τη χάσουμε κι αυτή;

Όσο στην Ελλάδα συζητάμε αν πρέπει να πουλήσουμε υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού, η Τουρκία “χτίζει” μεθοδικά κάτι που ποτέ δεν είχε. Πολεμικό Ναυτικό!

Τα στοιχεία που υπάρχουν δείχνουν ότι η Ελλάδα αρχίζει πλέον να χάνει τον έλεγχο σ΄ ότι έχει να κάνει με τις ναυτικές δυνάμεις στο Αιγαίο, τουλάχιστον σε επίπεδο αριθμών. Ευτυχώς η ναυτοσύνη δεν μετριέται μόνο μ΄ αυτούς. Αλλά οπωσδήποτε υπάρχει σοβαρότατο θέμα που πρέπει πια να απασχολήσει σοβαρά.

Το γράφημα που δημοσιεύτηκε στο Έθνος της Κυριακής αποτυπώνει τη σκληρή πραγματικότητα . Πριν μερικά χρόνια θα ήταν αδιανόητο ότι οι Τούρκοι θα “έπαιρναν κεφάλι” στο Αιγαίο σε σχέση με το κυρίαρχο Ελληνικό ΠΝ. Όχι ότι δεν είχαν χτυπήσει “καμπανάκια κινδύνου”. Στα οποία όμως κανείς δεν είχε δώσει σημασία.

Η πρόσφατη συνέντευξη του Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη ήταν ένα ακόμη μήνυμα αγωνίας για τους κυβερνώντες. Δυστυχώς φαίνεται ότι έλαβαν το μήνυμα, αλλά το έβαλαν και πάλι στο συρτάρι, παριστάνοντας ότι δεν το “διάβασαν”. Το κακό γι΄ αυτούς όμως είναι ότι το “διάβασαν” εκατομμύρια πολίτες. Και γι΄ αυτό τα όσα είπε ο Αρχηγός του ΠΝ θα τα βρίσκουν πάντα μπροστά τους. Ειδικά αν κάτι δεν πάει καλά.

Το θέμα βέβαια είναι να προληφθούν τα χειρότερα. Και μ΄ αυτό δεν εννοούμε ότι πρέπει να αρχίσουν αγορές και “μεγαλεώδη” σχέδια που προωθούν ύποπτοι κύκλοι για να βγάλουν λεφτά ,χρεώνοντας κι άλλο τη χώρα. Πρέπει όμως με μεγάλη σοβαρότητα αλλά και ταχύτητα να επιλυθούν τα προβλήματα συντήρησης και υποστήριξης που αντιμετωπίζει κάθε μέρα ο Στόλος. Και βέβαια να κλείσει με την παραλαβή των τριών υποβρυχίων το θέμα των Ναυπηγείων .

Αυτά προς το παρόν αρκούν για να επανέλθει η γνωστή ισορροπία στο Αιγαίο. 
οnalert.gr

http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3703.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters