Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι μας κλέβουν με την πιστωτική κάρτα οι τράπεζες

Κρυφές χρεώσεις εν αγνοί των πολιτών που φτάνουν μέχρι και το 30% για να κερδίζουν περισσότερα χρήματα οι τράπεζες, μέσω μια "δημιουργικής λογιστικής" που χρησιμοποιούν...

Γι αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους κατόχους των πιστωτικών καρτών μιας και οι καιροί είναι χαλεποί οικονομικά και όχι μόνο. Γιατί όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω η τραπεζική αυθαιρεσία έχει χτυπήσει "κόκκινο" στις τσέπες των καταναλωτών...

Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", οι τράπεζες επιβάλλουν τόκους αναδρομικά σε περιπτώσεις όπου δεν μηδενίζεται η κάρτα, αλλά εξοφλείται μέρος του ποσού.

Μάλιστα οι τόκοι αφορούν όχι μόνο στο ποσό που μένει, αλλά και στο ποσό που πληρώθηκε, από την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού έως και την εξόφληση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, επικαλούμενη τραπεζικά στελέχη, όταν μένει ανεξόφλητο ποσό στο λογαριασμό, οι τόκοι χρεώνονται επί ολόκληρου του αρχικού ποσού και κλιμακώνονται ανάλογα με τις ημερομηνίες έκδοσης του λογαριασμού, πληρωμής του ποσού και της λήξης. Αυτό σημαίνει, ότι το ονομαστικό επιτόκιο του 15%-20% στην πράξη καταργείται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των τραπεζών, μόλις το 20% των λογαριασμών πιστωτικών καρτών εξοφλούνται πλήρως κάθε μήνα. Έτσι, αν κάποιος πληρώνει μόνο την ελάχιστη καταβολή κάθε μήνα, το χρέος συνεχώς αυξάνεται.

Αυτή τη στιγμή, στην ελληνική αγορά, κυκλοφορούν περίπου 4 εκατομμύρια πιστωτικές κάρτες. Το 80% των λογαριασμών δεν εξοφλείται πλήρως κάθε μήνα και το 30% όσων λήγουν δεν ανανεώνονται λόγω "Τειρεσία".



http://spirospero.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1200.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters