Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ντροπιαστικές πρακτικές στο ελληνικό Κοινοβούλιο (Video)

Απίστευτα πράγματα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου.

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ξεκίνησε η συζήτηση για το νομοσχέδιο που θα κυρώσει το Μνημόνιο 3 με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, έθεσαν θέμα αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης διενήργησε ψηφοφορία δια απλής εγέρσεως.

Παρά το γεγονός ότι φάνηκε καθαρά ότι οι βουλευτές που σηκώθηκαν ήταν πολλοί περισσότεροι, το προεδρείο της Βουλής είδε τα… δικά του!

Αποτέλεσμα ήταν να αμφισβητηθεί έντονα η καταμέτρηση και έτσι αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν τη διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας.

Η αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν τόσο έντονες που ανάγκασαν τον πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη να διακόψει τη συνεδρίαση για 30 λεπτά.


Στο διάστημα αυτό τα τηλέφωνα των βουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ πήραν φωτιά, καθώς έπρεπε να σπεύσουν άμεσα στη Βουλή για να ψηφίσουν, ώστε να μην κριθεί αντισυνταγματικό το πολυνομοσχέδιο.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ορισμένοι βουλευτές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα σε τηλεοπτικές εκπομπές, σηκώθηκαν άρον άρον να επιστρέψουν στη Βουλή.

Δείτε το βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα πως οι βουλευτές που σηκώνονται είναι πολλοί περισσότεροι. Ωστόσο αμέσως το πλάνο αλλάζει και πλέον δείχνει την πτέρυγα όπου φαίνονταν οι λιγότεροι βουλευτές.






newsbomb
pontikonews

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/video_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters