Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ....ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ: ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΡΕΘΕΊ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

«Αρχηγέ» του Τροικανού ΓΕΕΘΑ (ως μονοπρόσωπο εκφραστή του συνόλου των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας), με ποίο τίμημα και ψυχή ελληνική υπηρετείς και υπακούεις και τιμάς (με χαιρετισμούς τιμής) έναν «υπουργό» αμύνης που έχει υπογράψει την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας στις ξένες κατακτητικές δυνάμεις της Τρόικας με επίσημες υπογραφές του ελληνικού κράτους στα πλαίσια δύο Διεθνών Συμβάσεων? (τις Δανειακές Συμβάσεις του 2010 και 2012).

Η πράξη αυτή προδοσίας, είναι βαρύτερη της αντίστοιχης Συνθήκης Παράδωσης της χώρας την 23 Απριλίου 1941 από τον Τσολάκογλου στους Γερμανούς, διότι η τελευταία έγινε, τουλάχιστον, μετά από μια ένδοξη πολεμική ήττα και σε κατάσταση πολέμου.

ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑ κράτος στην παγκόσμια ιστορία, εκτός της σημερινής Ελλάδος, δεν έχει υπογράψει παράδωση της Εθνικής του Κυριαρχίας σε καιρό Ειρήνης και ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ δεν το έχει αυτό προδοτικά ανεχθεί! Και σε ερωτώ: Εφόσον η αποκλειστική αποστολή και καθήκον τον Στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι η προστασία των συνόρων, η αποτροπή εισβολής εξωτερικών εχθρικών δυνάμεων και η προστασία της ακαιραιότητας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Ελλάδος, ποίος ο σκοπός της ύπαρξή σας, όταν όλα τα παραπάνω έχουν παραδωθεί αμαχητί στον εχθρό?

Δεν αντιλαμβάνεστε ότι με τις παραπάνω προυποθέσεις, ο λόγος ύπαρξής σας εξυπηρετεί μόνο την προστασία του εχθρού που είναι πλέον εντός των συνόρων της χώρας? Δεν αντιλαμβάνεστε ότι είστε πλέον ένας προδοτικός στρατός προστασίας των ξένων κατακητών της Τρόικας και των ημεδαπών Προδοτών της χώρας? Δεν αντιλαμβάνεστε ότι λειτουργείτε ως Στρατός Προδοσίας και Κατοχής εναντίον του ίδιου του Ελληνικοή Λαού, του οποίου-υποτίθεται-έχετε ορκιστεί ενώπιον του Θεού, να του προστατεύετε το Σύνταγμα Ελευθερίας και Εθνικής του Ανεξαρτησίας, την τιμή και την Ελευθερία του?

Με ποίο δικαίωμα και δικαίωση φοράτε τα παράσημα της ντροπής και προδοσίας στον στήθος σας? Με ποίο δικαίωμα αμαυρώνετε και προσβάλετε την ένδοξη θυσιαστική ιστορία του ενδόξου Στρατού της Ελλάδος, η ιστορία του οποίου ταυτίζεται και πραγματώνεται με αυτή του Ελληνικού Έθνους?

Θα σας θυμίσω τούτο: Σύμφωνα με το άρθρο 120 Συντ., προδοσία διαρπάττε όχι μόνο αυτός που ενεργά διαπράττει προδοσία κατά της χώρας, αλλά κι αυτός που δεν κάνει ότι μπορεί, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ, να την αποτρέψει…και στην κατηγορία αυτή ανήκετε ΕΣΕΙΣ (ο στρατός). Και σας πληροφορώ, ότι σας έχω συμπεριλάβει στην μήνυσή μου για συνέργια στην Εσχάτη Προδοσία κατά της Πατρίδος.

Αρχηγέ, Ντροπή σας, να σιωπάτε ενοχικά και προδοτικά για τον αφανισμό και θάνατο της Ελλάδος, ως ιστορικής ύπαρξης και αξίας και να διαδηλώνετε ανήθικα στην Αθήνα και να εκφράζετα την έννοια σας ΜΟΝΟ για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣ της ΣΚΛΑΒΙΑΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ την δική σας και της χώρας κι όχι για την ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ.

Αρχηγέ
Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ…ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΗΡΕΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΔΙΑ.
Κι αναφέρομαι σε εσάς προσωπικά, ως μονοπρόσωπο εκφραστή του συνόλου των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας.

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.. ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 Συντάγματος
Δημ. Αντωνίου


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_922.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters