Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Καμμένος Στο ΧΩΝΙ: «Θα αντιµετωπίσουµε τη Μέρκελ ως εισβολέα»

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καµµένος, δίνει Στο ΧΩΝΙ την πρώτη συνέντευξή του µετά την υπόθεση Σ∆ΟΕ και δεν µασάει τα λόγια του: «Εγώ κατακτητές δεν δέχοµαι».
«Απελευθέρωση της Ελλάδας» εδώ και τώρα ζητά ο Πάνος Καµµένος µιλώντας Στο ΧΩΝΙ. Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» βάζει στο στόχαστρο Μνηµόνια, Μέρκελ και εγχώρια τρόικα, ενώ ζητά από το λαό να «αποδώσει δικαιοσύνη». Κυριακή κοντή γιορτή, που λέει κι ο ίδιος…
Τελικά δεν είστε στη λίστα µε του φοροφυγάδες. Ωστόσο, µέχρι να καθαρίσετε, το όνοµά σας έπαιξε παντού. Site επανήλθε στο θέµα την Παρασκευή, επιµένοντας…
Ολοι οι πολιτικοί είµαστε σε µία «λίστα» και πρέπει να ελεγχόµαστε συνεχώς. Γι’ αυτό το λόγο οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» προτείνουν από την πρώτη στιγµή να πάµε σε κατάργηση του Νόµου περί Ευθύνης Υπουργών και σε κατάργηση της ασυλίας. Με το που υπήρξε µία καταγγελία το 2010 πήγα µόνος µου και ζήτησα να ανοίξουν όλοι οι λογαριασµοί µου. ∆εν πιστεύω ότι οι πολιτικοί πρέπει να έχουµε κλειστούς λογαριασµούς. ∆εν έχει δικαίωµα ο πολιτικός να αρνείται τον έλεγχο.
Ο πρώην συνάδελφός, Λεωνίδας Τζανής, δεν πρόλαβε να «καθαρίσει» το όνοµά του…
Είναι θλιβερό, ένας πατέρας να αυτοκτονεί. ∆εν ξέρω τη συγκεκριµένη υπόθεση… Εάν πράγµατι αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε µια άδικη κατηγορία σε βάρος του, αυτό είναι πολύ βαρύ. Το µόνο που µπορώ να πω είναι συλλυπητήρια στα παιδιά και τη γυναίκα του.
διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στον Κωνσταντίνο Αγόρη Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής

Μοιραστείτε το...

 

http://www.toxwni.gr/2012/10/kammenos-sto-xwni-tha-antimetwpisoyme-th-merkel-ws-eisvolea/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters