Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Πείτε στον κ Στουρνάρα και στον κ. Πρωθυπουργό να πάρουν τα χρήματα από τους φοροφυγάδες...

Ο τομεάρχης Άμυνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Νταβρής αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ της Εθνικής Άμυνας με αφορμή την σημερινή είσοδο στο Πεντάγωνο των εργαζομένων στα Ναυπηγεία, είναι καιρός να αντιληφθείτε ότι η πολιτική που μέχρι στιγμής εφαρμόζετε και τα νέα αχαρακτήριστα μέτρα που σχεδιάζετε να πάρετε εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, δημιουργούν υπερβολική και δικαιολογημένη αγανάκτηση στους απλήρωτους και πεινασμένους οικογενειάρχες, που στη συνέχεια τους οδηγούν στο πεδίο της κοινωνικής βίας.

Κύριε Υπουργέ η πολιτική σας είναι αδιέξοδη.

Πείτε στον κ Στουρνάρα και στον κ. Πρωθυπουργό να πάρουν τα χρήματα από τους φοροφυγάδες και τους κλέφτες, για να μπορέσουν και οι πένητες πλέον των ναυπηγείων να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους. Αποφύγετε πάση θυσία τη βία και αναλύστε σε βάθος το συγκεκριμένο περιστατικό.»

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_281.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters