Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Π. Καμμένος (ΔΕΘ): Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει τα μέτρα με την κ. Merkel και την τρόικα, αλλά δεν τα ανακοινώνει στον ελληνικό λαό.

Η άμεση κατάργηση του μνημονίου είναι η λύση για την αντιμετώπιση της κρίσης σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ . Πάνο Καμμένο, ενώ τόνισε ότι τα μέτρα έχουν συμφωνηθεί απλώς δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα στον ελληνικό λαό.

Να διατεθεί αφορολόγητο το πετρέλαιο θέρμανσης στις ευπαθείς ομάδας, πρότεινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος.

«Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για του πολίτες και είναι αδύνατον να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης. Άνεργοι, ηλικιωμένοι, ευπαθείς ομάδες σε τραγική κατάσταση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν να δοθεί ιδιαίτερα για φέτος αφορολόγητο το πετρέλαιο. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να απαντήσει τι θα κάνει και για τους υπόλοιπους πολίτες», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης πάταξης του λαθρεμπορίου καυσίμων, το οποίο οργιάζει. Την ώρα που ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει χαράτσια, χάνονται ένα δισεκατομμύριο ευρώ, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τόνισε ότι μέρος του σχεδίου είναι ο εκφοβισμός των πολιτών με απειλές για κοινωνικές αναταραχές, ενώ χαρακτήρισε την συνταγή που ακολουθεί η κυβέρνηση συνταγή θανάτου και μίλησε εκ νέου για κατάργηση του μνημονίου.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για την ανάγκη καθορισμού της ΑΟΖ. «Την ώρα που η Τουρκία παρουσιάζει χάρτες με κομμένα οικόπεδα, δεν μπορούμε εμείς να περιμένουμε να τελειώσουν οι έρευνες σε Ιόνιο και Κρήτη», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε μεγάλο κυβερνητικό ψέμα την αποπληρωμή 4 δισ. ευρώ των υποχρεώσεων του Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις, ενώ ζήτησε να εκδοθούν επιταγές από το Δημόσιο ώστε να διευκολυνθεί ο συμψηφισμός χρεών.

Ερωτώμενος για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα που βρίσκονται σε εξέλιξη για την εκταμίευση της δόσης των 31 δισ. ευρώ, ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «από την πρώτη μέρα του Μνημονίου για να πάρουμε τη δόση πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας».

Όσον αφορά τον τραπεζικό τομέα, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι τα 31 δισ. ευρώ της δόσης δεν θα μπουν στην αγορά όπως έγινε με τα 90 δισ. ευρώ που έλαβαν οι τράπεζες μέσω της ανακεφαλαιοποίησης, ενώ χαρακτήρισε διαβολική σύμπτωση το γεγονός ότι τα 90 δισ. της ανακεφαλαιοποίησης συμπίπτουν με τα 90 δισ. που πήγαν σε φορολογικούς παραδείσους.

Για το φλέγον ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι οι στόχοι είναι αυτοί που δεν πρέπει.
«Εάν πουληθεί η ΕΒΖ, θα πεθάνει ο παραγωγικός ιστός που έχει στηθεί γύρω από τη βιομηχανία ζάχαρης. Η ΕΒΖ είναι κερδοφόρα, αλλά έχει απαξιωθεί», σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.
«Η Γερμανία έπρεπε να συλλάβει τον Χριστοφοράκο, να τον υποχρεώσει να αναφέρει αυτούς που χρημάτιζε και να βοηθήσει στην εξυγίανση. Έχουμε γίνει όμως Ευρώπη των νταβατζήδων όχι Ευρώπη των λαών. Όταν βάζει τη χώρα που ζητάει βοήθεια υποχρεώνεται να αγοράσει και άρματα μάχης από τη Γερμανία, τότε δεν είναι Ευρώπη συνεταίρων αλλά Ευρώπη εταίρων», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, δηλώνοντας πως η ΝΔ έγινε η Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά, και ο εκτελεστής τους ελληνικού λαού.

«Γκρέμισα την γέφυρα με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι το κόμμα που ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής», υπογράμμισε.


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/merkel.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters