Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Έτοιμο το παραμύθι


Οι τρεις αρχηγοί που συγκυβερνούν εξασφάλισαν το άλλοθι για τα σκληρά μέτρα που θα ανακοινωθούν την προσεχή εβδομάδα.
Όπως μας είπε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, συμφωνήθηκε με την Τρόικα να μην επιμείνει στις απολύσεις των 150.000 δημοσίων υπαλλήλων, να δεχθεί την εφεδρεία και σαν αντιστάθμισμα να αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης. Το ίδιο στέλεχος ισχυρίστηκε ότι η διαπραγματεύσεις αποδίδουν καρπούς και ότι τελικά δεν θα γίνουν οι απολύσεις.

Η αλήθεια όπως περιγράφεται από στελέχη της αντιπολίτευσης είναι ότι η Τρόικα από την αρχή είχε πει ότι εμείς θέλουμε να φύγουν από το Δημόσιο 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το 2015 και δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος. Εμείς το ονομάζουμε απολύσεις, εσείς πείτε το όπως θέλετε αλλά να μην έχει δημοσιονομικό κόστος.

Τελικά η Τρόικα φαίνεται ότι συμφωνεί να φύγουν οι 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι με το κόλπο της εφεδρείας αλλά ζήτησαν την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης. Και τον όρο αυτό τον δέχθηκε η κυβέρνηση και το όριο θα αυξηθεί κατά ένα χρόνο φέτος, δηλαδή θα πάει από τα 65 στα 66 και από το 2014 στα 67 έτη.

Το ερώτημα είναι το παραμύθι κούμπωσε, θα περάσει όμως;

 
http://kostasxan.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3646.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters