Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

4o ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΡΑΙΧ

Της Θέκλα Μεταξά

Η λέξη «ΡΑΙΧ» ήταν η ονομασία του πρώτου ενιαίου γερμανικού κράτους, που ιδρύθηκε το 1871 με πρωτοβουλία του τότε καγκελάριου της Πρωσίας Όττο Φον Μπίσμαρκ. Σημαίνει βασίλειο ή αυτοκρατορία. Το 3ο ΡΑΙΧ είναι η προπαγανδιστική ονομασία των εθνικοσοσιαλιστών για την περίοδο της ναζιστικής δικτατορίας. Το 4ο ΡΑΙΧ είναι η δικτατορική και παράνομη γερμανική οικονομική κατοχή, που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα από το 2009.

Ιδρυτής του 3ου ΡΑΙΧ ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ, ο δαίμονας που αιματοκύλισε την Ευρώπη για να εκπληρώσει κρυφούς κυριαρχικούς πόθους, και να ανακουφίσει τα ανώμαλα, κρυφά, χυδαία και αιμοσταγή συμπλέγματα κατωτερότητας που είχε από παιδί. Ήταν ηγέτης του Εργατικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος και δικτάτορας της Ναζιστικής Γερμανίας. Από τότε και μετά, οι λέξεις Εργατικό Κόμμα, και Σοσιαλισμός έχασαν το νόημά τους, και χρησιμοποιούνται από μεταγενέστερους απανταχού πολιτικούς, για να καλύψουν τα αντεθνικά, δικτατορικά και απολυταρχικά τους συστήματα διακυβέρνησης.

Το 4ο ΡΑΙΧ ήρθε για να αποτελειώσει ό,τι το 3ο ΡΑΙΧ δεν πρόλαβε, δηλαδή να υποδουλώσει οικονομικά (και όχι μόνο) κάποιους λαούς της Ευρώπης, που τυχαίνει να βρίσκονται στο νότο, με κύριο στόχο την Ελλάδα, εφ’ όσον αυτή η χώρα είναι το διαμάντι στο στέμμα της Ευρώπης. Εμπνεύστρια και εκτελέστρια αυτού του σχεδίου, ηγέτης του 4ου ΡΑΙΧ είναι η Ανγκέλα Δωροθέα Κάσνερ (γνωστή ως Άνγκελα Μέρκελ), καγκελάριος της Γερμανίας και ηγέτης του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (από τότε που βγήκε καγκελάριος, οι λέξεις χριστιανισμός και δημοκρατία έχασαν το νόημά τους και σημαίνουν υποκρισία και δικτατορία αντίστοιχα).

Δεν κάνουμε πολιτική, αστρολογία κάνουμε, έλα όμως που σήμερα πια ό,τι κι αν κάνουμε καταλήγει στην πολιτική!!!!
Η πολιτική συμπεριφορά και των δύο αυτών ηγετών της ίδιας χώρας, Χίτλερ και Μέρκελ, με έβαλε σε υποψίες. Αποφάσισα λοιπόν να αναλύσω τους γενέθλιους χάρτες τους και να μελετήσω τα ωροσκόπιά τους, πιστεύοντας ότι θα έβρισκα κάποιες ομοιότητες μεταξύ τους. Και δεν έπεσα έξω.

Παρ’ όλες όμως τις ομοιότητες και τις πονηρές υποψίες μου, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο Χίτλερ θα μπορούσε ποτέ να ξαναενσαρκωθεί και να κατέβη στη γη ως άνθρωπος, μάλλον θα έχει αναλάβει κάποιο καταστροφικό έργο ως δαίμονας, κινούμενος σε κάποιο αστρικό επίπεδο, κοντά στη γη. Έτσι θεωρώ μάλλον αδύνατο να έχει ενσαρκωθεί σε «Άνγκελα Μέρκελ» για να αποτελειώσει το έργο του. Η «κυρία» Μέρκελ όμως, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας μετενσαρκωμένος ένθερμος συνεργάτης του Χίτλερ, και να έχει αναλάβει σ’ αυτή τη ζωή, να ολοκληρώσει τα φιλόδοξα σχέδια του δαίμονα αφεντικού της. Την υποταγή της ανθρωπότητας στην εκλεκτή «Άρεια φυλή», αυτή τη φυλή που πέταγε καρύδες στις μαϊμούδες, την εποχή που οι Έλληνες χτίζανε Παρθενώνες.

Θέκλα Μεταξά
Ερευνήτρια Αστρολογίας, συγγραφέας




http://www.madatoforos.com/2012/09/4o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters