Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Π. Καμμένος: Θα καταθέσουμε σχέδιο νόμου για την ψήφο των ομογενών...



Σχέδιο νόμου που θα προβλέπει τη δυνατότητα των ομογενών να συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές ψηφίζοντας στους τόπους διαμονής τους, αλλά και να εκπροσωπούνται στη Βουλή, θα καταθέσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Αυτό τόνισε σήμερα σε δήλωσή του ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.
«Την ώρα που το Έθνος δέχεται επίθεση, οι....

δυνάμεις του ελληνισμού και ιδιαίτερα οι δυνάμεις της ομογένειας, θα πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Στο μεταξύ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες -μέσω του εκπροσώπου τους Χρήστου Ζώη- επιτέθηκαν στους κυβερνητικούς εταίρους, υποστηρίζοντας ότι «είναι λυπηρό οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι, που έχουν απερίφραστα δεσμευτεί ότι θα ψηφίσουν και θα εφαρμόσουν τον αρμαγεδώνα των μέτρων, να εμφανίζονται σήμερα δήθεν διαμαρτυρόμενοι για το όλο και περισσότερο «αίμα» που απαιτεί η τρόικα».

Σύμφωνα με τον κ.Ζώη, «αυτό συμβαίνει όταν δεσμεύεσαι ότι πρώτα θα επιβάλλεις τα μέτρα και μετά θα τα διαπραγματευτείς».

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατέληξε λέγοντας ότι «είναι αργά για δάκρυα» αλλά παράλληλα εκτίμησε ότι τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση «έχουν έστω και την υστάτη στιγμή την υποχρέωση για αλλαγή πορείας».

«Θα το τολμήσουν οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι της τρίτης μνημονιακής κυβέρνησης;» διερωτήθηκε ο κ. Ζώης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters