Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΛΑΓΝΙΚΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΕΝΔΙΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΣΗ (ΜΗΝΥΣΗ)!!!! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΝΔΙΕΣ, Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.....

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΝΤΑ

 1. Όπως είναι γνωστό τα εγκλήματα του Ποινικού Κώδικα διώκονται , κατά κανόνα αυταπαγγέλτως (άρθρο 36 Κ.Π.Δ.).  Ισχύει δηλαδή η αρχή της αυτεπάγγελτης δίωξης των εγκλημάτων ορισμένα εγκλήματα, διώκονται μόνο εάν ο  παθών το ζητήσει  υποβάλλοντας για το σκοπό αυτό ΕΓΚΛΗΣΗ (ΜΗΝΥΣΗ).

Πώς όμως θα ξέρουμε ποια είναι κατ΄ έγκληση διωκόμενα εγκλήματα; Η απάντηση είναι απλή. Ο νόμος αναφέρει ρητά τις περιπτώσεις κατά τις   οποίες για να ασκηθεί ποινική απαιτείται έγκληση του παθόντα . Κατά  συνέπεια όπου ο νόμος σιωπά ισχύει η αυτεπάγγελτη δίωξη.  


2. Τα Εγκλήματα του Ποινικού Κώδικα που διώκονται μόνο ύστερα από έγκληση είναι μεταξύ άλλων τα εξής  :

- Αυτοδικία (αρθρ.331 Π.Κ.)

-Φθορά ξένης ιδιοκτησίας (αρθρ. 381 Π.Κ.)

-Διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς (αρθρ. 382 παρ.2 στοιχ. Β Π.Κ. ) ( ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας  -  φθορά ξένου πράγματος  κ.λ.π.)


ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ούτε καν η αυτοδικία δεν διώκεται αυτεπαγγέλτως αλλά χρειάζεται προηγούμενη έγκληση από τον παθόντα. 


Στην περίπτωση της εμποροπανήγυρης στην Ραφήνα και την επέμβαση της Χρυσής Αυγής, δεν έχουμε μέχρι στιγμής καμία έγκληση από παθόντα αράπη λαθραίο κατά της Χρυσής Αυγής. Πως λοιπόν Αστυνομία, Δένδιας και Εισαγγελέας έδειξαν τέτοια πρεμούρα να κατηγορήσουν την Χρυσή Αυγή για αυτοδικία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας δημιουργώντας μάλιστα δικογραφίες εναντίον της; Ποιας φθοράς ξένης ιδιοκτησίας; Της λαθραίας ιδιοκτησίας των λαθραίων οι οποίοι φυσικά τι έγκληση να υποβάλουν όταν πουλάγανε παράνομα και λάθρα τα λαθραία προϊόντα τους; χαχαχαχα

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ Ή ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΪΜΟΎ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΪΜΟΎ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ; ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΪΌΝ; 

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ ΜΙΛΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;

ΞΕΝΟΛΑΓΝΙΚΑ ΖΩΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. 

http://ygro-pyr.blogspot.gr/2012/09/blog-post_1252.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters