Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου απαντά η Χρυσή Αυγή

Με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου απαντά η Χρυσή Αυγή
Με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου απαντά η Χρυσή Αυγή στην παρουσία αστυνομικών δυνάμεων των ΜΑΤ, που όπως.....
καταγγέλλει, πολιορκούν τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, επί της οδού Δηλιγιάννη στο σταθμό Λαρίσης. «Το καθεστώς του μνημονίου και των τοκογλύφων παραβιάζει το Σύνταγμα και ασκεί ωμή τρομοκρατία εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Η Χρυσή Αυγή δεν πτοείται και δεν θα σταματήσει τον δίκαιο και νόμιμο Αγώνα της υπέρ των δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού. Άμεσα κατατίθενται μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Οι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ και οι αστυνομικοί που παραβιάζουν το Σύνταγμα και τους νόμους θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή. Σημειώνεται πως μετά την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής την Παρασκευή, εναντίον αλλοδαπών μικροπωλητών στη Ραφήνα και την ανακοίνωση του κόμματος ότι «ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν σε ολόκληρη τη χώρα», το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να σταματήσει τη διάθεση των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για την προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Για το περιστατικό στη Ραφήνα έχει διαταχθεί ΕΔΕ ενώ με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, τέθηκε σε διαθεσιμότητα η διοικητής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3419.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters