Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Nα ενημερωθεί ο Οικονομικός Εισαγγελέας κ. Πεπόνης και γι’ αυτά τα θέματα!

Κύριοι Βουλευτές,
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης καλεί τον Γεώργιο Παπανδρέου να καταθέσει γιατί, ενώ είχε ενημερωθεί και γνώριζε ότι το μηνομόνιο-1 οδηγούσε σε αποτυχία και καταστροφή της οικονομίας της Ελλάδας, προχώρησε εν γνώσει του γεγονότος αυτού σε αποδοχή του και εφαρμογή του.
Η κλήση του ΓΑΠ στηρίζεται σε δηλώσεις στους NY Times του κ. Ρουμελιώτη εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ (AMF) που τονίζει επίσης ότι την ίδια άποψη είχε και ο τέως πρόεδρος του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν
Στο βίντεο όμως  μπορείτε να ακούσετε τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά να αυτοκαταγγέλλει τον εαυτόν του ότι το μνημόνιο-2 είναι πολύ χειρότερο από το μνημόνιο-1 και ότι δεν θα το αποδεχόταν.



http://youtu.be/f-D4ed59Fhg
Συνεπώς τίθεται θέμα και για τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά που ενώ γνώριζε (σύμφωνα με την ανωτέρω  ιδία δήλωση του ) ότι το μνημόνιο-2 είναι χειρότερο από το μνημόνιο-1 (για το οποίο κατηγορείται ο ΓΑΠ) και  το εφαρμόζει με τα γνωστά πλην των άλλων και γενοκτονικά αποτελέσματα εναντίον του Ελληνισμού.
Παρακαλείστε να ενημερώσετε τον Εισαγγελέα κ. Πεπόνη για το θέμα αυτό.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
ΥΓ. Ομολογία Βενιζέλου ότι είχε πλήρη γνώση και αυτός εδώ http://youtu.be/thYQMX8BSwI




http://logioshermes.blogspot.com/2012/08/n.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters