Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Η Φωνή του Αδικημένου έγινε σεβαστή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

«Εάν θέλουνε πόλεμο θα κάνουμε και πόλεμο.»

Όλοι οι πολίτες της χώρας (και όχι μόνο) παρακολουθούν εμβρόντητοι την....
μαζική υστερία του μηδαμηνού (αλλά αγρίως κραυγάζοντα) φασιστικού όχλου εναντίον , όχι μόνο του ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΥ και ηρωϊκού λαϊκού αγωνιστή , του εν Ελλάδι Προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας κ.Τζαβέντ Ασλάμ! Οι ύβρεις και οι απειλές επεκτείνονται μάλιστα κι εναντίον του σεβαστού Υπουργού μας της Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια , του σεβαστού Υπουργού μας της Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη αλλά και του Eισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Τέντε , ότι τάχα "ποιούν την νύσσα μετά τις ευθείες απειλές του εν Ελλάδι Προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας κ.Ασλάμ, για ιερό πόλεμο σε βάρος της χώρας μας!" Παρόμοιες ηλιθιότητες και απρέπειες κυκλοφορούν στα εκατοντάδες φασιστικά μπλογκς-παραρτήματα της ΧΑ....... Ηλιθιότητες που προσβάλουν ΑΞΙΟΛΟΓΑ μέλη της Κυβερνήσεως Εθνικής Σωτηρίας που σθεναρά αγωνίζονται (λόγω θέσεως) ,όχι μόνο για την Οικονομική Σωτηρία της Πατρίδος , όχι μόνο για την παραμονή της (εν πολλαίς αμαρτίαις ....) Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Παράδεισο , αλλά και για την εξασφάλιση εφαρμογής της Ευρωπαίκή κουλτούρας στα δικαιώματα και στη ζωή των κατατρεγμένων «Εάν θέλουνε πόλεμο θα κάνουμε και πόλεμο. Να μη μας σπρώξουνε σε βία», δήλωσε ευθαρσώς ο κοινωνικός αγωνιστής , ο κ. Ασλάμ, ενώπιον επευφημούντος συγκεντρωμένου πλήθους ΠΟΛΙΤΩΝ! Πακιστανοί , Αφγανοί , Άραβες , Αλβανοί , Μακεδόνες , έλληνες αλλά και εκπρόσωποι κάθε βασανισμένης εθνικής μειονότητας που βρήκε μια στοργική ευρωπαίκή Πατρίδα ΕΠΕΥΦΗΜΗΣΑΝ έναν ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ! Συπαρατάχθηκαν με τη φωνή του κάθε Αδικημένου και Καταπιεσμένου από τον επελαύνοντα ελληνικό εθνικισμό και φασισμό! Η φωνή του του αληθινά Ευρωπαίου , του εμποτισμένου με τα ανθρωπιστικά ιδεώδη και την αντιφασιστική συνείδηση Τζαβέντ Ασλάμ θα ηχεί διαρκώς στα αυτιά του κάθε σιχαμερού ελληνικού φασιστικού σκουπιδιού κρατώντας το τρομοκρατημένο στον πάτο του βρωμερού σκουπιδοτενεκέ που με θράσσος ονομάζουν ως "Η ελλάδα που αγαπήσαμε και νοσταλγούμε" 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4123.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters