Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δ. Αντωνίου: Κρύβουν την κατάθεση Χριστοφοράκου με τους δωροδοκούμενους πολιτικούς!

Η κατάθεση Χριστοφοράκου στην Γερμανία με τους δωροδοκούμενους πολιτικούς βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής βουλής και δικαιοσύνης και δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ και κρύβουν... Οι 300 (όχι όλοι βέβαια) συνιστούν εγκληματική συμμορία!

Μετά το χθεσινοβραδυνό ΘΕΑΤΡΟ στο Βουλευτικό θέατρο του Διονύσου της ΅ελληνικής Βουλής΅ αποκαλύπτω τα εξής:

Στις αρχές Αυγούστου του 2012 πληρεξούσιοι δικηγόροι μου, έλληνας και Γερμανός, ζήτησαν από τον Εισαγγελέα Εφετών του Μονάχου αντίγραφα της κατάθεσης του Χριστοφοράκου ενώπιόν των το 2009, σχετικά με τις δωροδοκίες που έκανε προς έλληνες πολιτικούς κλπ. Ο Εισαγγελέας όμως είπε, το αναμενόμενο, δηλ. ότι δικαίωμα γνώσης και αντιγράφων των καταθέσεων αυτών έχουν μόνο όσοι έχουν έννομο συμφέρον, δηλ. το Ελληνικό Δημόσια που είναι αντίδικος στην υπόθεση Χριστοφοράκου και οι εκπρόσωποί του, ήτοι η Κυβέρνηση συλλογικά ή ατομικά (υπουργοί) ή ο κάθε ένας βουλευτής ατομικά, δεδομένου ότι ο κάθε βουλευτής εκπροσωπεί το Έθνος. Και ο εισαγγελέας είπε και το εξής αναπάντεχο (για μένα): “ότι δικαίωμα γνώσης και αντιγράφων των καταθέσεων αυτών έχουν και οι δημοσιογράφοι για λόγους έρευνας και ενημέρωσης του κοινού!!΅. Κι αυτό επιβεβαιώνεται από την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ την 11.09.2009 ότι η εκπομπή ΅Νέοι Φάκελοι΅ έχουν όλη την κατάθεση του Χριστοφοράκου στην κατοχή των…αλλά δεν την δημοσιεύουν!! (www.skai.gr)

Επίσης η δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου κατέθεσε στην Επιτροπή την 24.05.2010 όλα όσα ήξερε για την υπόθεση, από δική της έρευνα στην εισαγγελία της Γερμανίας ( ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ: Έτσι τους λάδωνα!)
Η έρευνα της τακτικής δικαιοσύνης για το θέμα αυτό, ανετέθη στον περίφημο ανακριτή Ν. Ζαγοριανό, ο οποίος πήρε κατάθεση από τον Χριστοφοράκο στην Γερμανία την 02.07.2009 και ΟΛΗ την κατάθεσή του στον Γερμανό εισαγγελέα!!, την οποία συμπεριέλαβε στον φάκελο της δικογραφίας. Αργότερα, άρχισε και η εξέταση του θέματος την 27.02.2010 από την συσταθείσα εξεταστική επιτροπή της Βουλής με πρόεδρο τον Σήφη Βαλυράκη, Η Επιτροπή ζήτησε εγγράφως κι επιμόνως τα στοιχεία που είχε ο Ζαγοριανός στην διάθεσή του, μεταξύ αυτών και την κατάθεση του Χριστοφοράκου, τα οποία κι εδόθησαν. Η Επιτροπή ζήτησε και δικαστική συνδρομή από την Εισαγγελία του Μονάχου, η οποία εχορηγήθη, και στα πλαίσια αυτής η Επιτροπή πήρε κατάθεση από τον Χριστοφοράκο στην Γερμανία την 28.10.2010 και όλη την κατάθεσή του στην εισαγγελία του Μονάχου, με τα ονόματα των δωροδοκουμένων πολιτικών, Αυτό το ομολογεί και η Επιτροπή στο ΠΟΡΙΣΜΑ της που εξέδωσε την 25.01.2011 !!!, όπως το καταγράφω αυτολεξί παρακάτω (βλ. και http://www.enet.gr/article=130128

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η κατάθεση του Χριστοφοράκου με όλα τα ονόματα των δωροδοκούμενων από την Siemens πολιτικών, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Βουλής, της Δικαιοσύνης, των ΅μεγαλοδημοσιογράφων΅ . Επιπλέον ΚΑΘΕ Βουλευτής μπορεί να την πάρει με μια απλή αίτηση στην Εισαγγελία Εφετών του Μονάχου.

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ !!
Σχόλιo¨Είναι γκάγκστερ και συνομώτες…κι εσύ λαέ βασανισμένε τους ψηφίζεις να συνεχίσουν την εξαπάτηση και τον βασανισμό σου…δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο.

ΙΔΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS, ΟΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΡΟΔΚΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ …ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΙ

ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS- EIΣΑΓΩΓΗ (protothema.gr)

7. Παράλληλα με τη μελέτη των στοιχείων της δικογραφίας η Εξεταστική Επιτροπή εξέτασε 145 μάρτυρες σε 101 συνεδριάσεις, επιδιώκοντας ταυτόχρονα τη συνεργασία των αρμόδιων κρατικών οργάνων και άλλων φορέων για την αποκάλυψη και ανεύρεση της ουσιαστικής αλήθειας. Ειδικότερα ζήτησε τη συνεργασία:

i.Τη δικαστική συνδρομή της Εισαγγελίας του Μονάχου, για την αποστολή αντιγράφων της δικογραφίας που είχε σχηματισθεί από τη γερμανική δικαιοσύνη για την διερεύνηση της υπόθεσης SIEMENS. Μέλη της Εξεταστικής μαζί με τον ορισμένο από την Επιτροπή Εφέτη κ. Γιώργο Χριστοδούλου μετά την ανταπόκριση της Εισαγγελίας, μετέβησαν στο Μόναχο και πήραν καταθέσεις από τους πρώην οικονομικούς διευθυντές της εταιρείας, τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της SIEMENS HELLAS, το Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Υπεύθυνο διαφάνειας της SIEMENS AG.

ii.Την παρέμβαση της Eurojustice για την διαβίβαση του συνόλου των στοιχείων της σχηματισθείσης δικογραφίας από την Εισαγγελία του Μονάχου, στοιχεία που δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα η Εξεταστική Επιτροπή. Η συζήτηση του αιτήματος δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί.

iii.Κατά την έρευνά της, η Εξεταστική Επιτροπή, έλαβε υπόψη της: Κάθε άλλο αποδεικτικό στοιχείο, όπως τις μαρτυρικές καταθέσεις και τα έγγραφα, που περιήλθαν σε γνώση της Επιτροπής, τις αποφάσεις των γερμανικών δικαστηρίων, την έκθεση της νομικής εταιρείας Debevoise & Plimpton LLP. Σημειώνεται ότι το περιεχόμενο της έκθεσης αυτής δεν αμφισβητήθηκε ούτε από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ούτε από την εταιρεία SIEMENS μέχρι σήμερα.

ΦΙΑΣΚΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS
"Η Εξεταστική δεν έχει αρμοδιότητα να προβεί σε έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων ή των ταμείων τους" δήλωσε αμέσως μετά την παράδοση του πορίσματος ο πρόεδρος της επιτροπής Σήφης Βαλυράκης, ωστόσο δεν εξηγεί γιατί δεν θα μπορούσε να το προτείνει προς διερεύνηση σε οποιαδήποτε άλλη κατ' αυτόν αρμόδια αρχή.Τι κι αν υπήρξε η κατάθεση του ταμία του ΠΑΣΟΚ Θόδωρου Τσουκάτου για το ένα εκατομμύριο μάρκα που, σύμφωνα με τη δήλωσή του, πήγε στο ταμείο του κόμματος με τα γνωστά λογιστικά του μπακαλόχαρτου. Και η Ν.Δ., που το αναφέρει, δεν μπαίνει στην ουσία του θέματος, αλλά απλώς το σημειώνει μαζί με άλλα για να τεκμηριώσει την έρευνα που ζητεί για τον ρόλο του Κ. Σημίτη. Τι κι αν υπάρχουν καταθέσεις στο Μόναχο ακόμα και του ίδιου του Χριστοφοράκου που αναφέρονται στις μίζες που έδινε η εταιρεία επί σειρά ετών, που, σύμφωνα με τις καταθέσεις των μεγαλοσχημόνων της «μαμάς εταιρείας» της Γερμανίας, ήταν 2% για πολιτικούς και 8% για ανώτερα διοικητικά στελέχη οργανισμών.


Δημ. Αντωνίου 


http://nea-arxh-news.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6614.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters