Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΕΟΕ " Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΤΣΜΟΥ "


Αξιότιμοι κύριοι , της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής(ΕΟΕ),

Με την αποπομπή της ελληνίδος αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου, από την Ολυμπιακή Ομάδα δια «ρατσιστική συμπεριφορά», εκπληρώσατε άριστα το Χρέος σας, προς τις επιταγές της παγκοσμιοποιήσεως και Νέας Τάξεως Πραγμάτων.

Δεν εκπληρώσατε όμως το Χρέος σας, απέναντι στον ελληνικό λαό ο οποίος εδώ και χρόνια στενάζει κάτω υπό ένα ανελέητο ρατσιστικό καθεστώς .

Τολμήσατε να μιλήσετε δια ρατσισμό, σε μια χώρα που οι επίορκοι την κατέστησαν παγκόσμια χαβούζα λαθρομεταναστών, δια να τους εκμεταλλευθούν οι εργολάβοι ,να καρπωθούν τις επιδοτήσεις οι πολιτικοί, να επισπεύσουν την κατάρρευσιν της οικονομίας οι παγκοσμιοποιηταί ,δια να ακολουθήσει ως ώριμον φρούτο η λεηλασία των Τροικανών κατακτητών.

Δεν είδαμε να διακατέχεστε με τον ίδιο αντιρατσιστικό οίστρο, δια τους έλληνες, που έγιναν ξαφνικά μειονότητες μέσα στο σπίτι τους, με το μεγαλύτερο ποσοστό μεταναστών στην Ευρωπαική Ένωση. 2.500.000 είναι τα επίσημα στοιχεία ,με 300 αφίξεις ημερησίως. Δια 5.600.000 κεφάλια ακούσθηκε ότι εισπράττουν σε επιδοτήσεις οι κυβερνήσεις. Ουδείς όμως γνωρίζει την αλήθεια .Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι έλληνες εκπατρίζονται και οι λαθρομετανάστες εγκαθίστανται ,ελληνοποιούνται ,τυγχάνουν ειδικής μεταχειρίσεως και αυξάνονται κατά γεωμετρική προοδο, ώστε λίαν συντόμως Ελλάς τέλος.

Δεν είπατε τίποτα σαν δημόσια πρόσωπα, όταν έκαναν δολίως εκχώρησιν του εθνικού νομίσματος και εθνικής κυριαρχίας δια το αντισυνταγματικό άρθρο 86 του Συντάγματος, τα γερμένα γερμανικά υποβρύχια, τις μίζες , τα αεροδρόμια, τα ναυπηγεία, τον περίεργο ρόλο της Τραπέζης Ελλάδος , τα CDS και την εξαφάνησιν των χρημάτων των ασφαλιστικών ταμείων.

Τηρήσατε σιγή σαν πολιτικά πρόσωπα, όταν οι ακαδημαικοί ταγοί κάνουν παραχάραξιν της ιστορίας μας και παραμόρφωσιν της ελληνικής γλώσσης της Μητέρας των Γλωσσών.

Αλήθεια πως νιώσατε όταν ο Δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον απήγγηλε ωδή δια τους Ολυμπιονίκες στα Αρχαία Ελληνικά και το Ανθελληνικό υπουργείο παιδείας την ίδια ώρα επιχειρούσε πραξικοπηματικά στα σχολικά βιβλία την κατάργησιν των φωνηέντων και των φθόγγων, το δημιούργημα του Παλαμίδη του μεγαλύτερου Ευεργέτη της ανθρωπότητος.

Ενώ λοιπόν αδιαφορήσατε δι όλα αυτά, αίφνης, επιδείξατε υπερβάλλοντα ζήλον δια ένα αναπαραγόμενο ανέκδοτο στο Tweeter της Νεαράς αθλήτριας που αναφερόταν σε μαύρους και κουνούπια του Νείλου.

Εκάνατε μείζον το ελάσσον δια να διασύρετε τους έλληνες και την Ελλάδα στο παγκόσμιο στερέωμα της υποκρισίας και της διαφθοράς.

Επιλέξατε την κατάλληλη στιγμή δια να μας δώσετε βορά στους βαρβάρους. Αυτούς που μας υβρίζουν νυχθημερόν, σε αυτούς που απέκτησαν ανθρώπινη γλώσσα επικοινωνίας πριν 612 χρόνια μέγα μέρος της οποίας είναι λέξεις κλεμμένες από την ελληνική.

Με όλες αυτές τις συμπεριφορές η επικρατούσα άποψις είναι ότι η επιτροπή σας, ουδόλως ομοιάζει με ελληνική. Αγνοήσατε και τη βασική αρχή της απολογίας. Το παραχθέν δίκαιο ήτο ξένο, κατοχικό και κατά συνέπεια δεν νομιμοποιείσθε δια την απονομή δικαιοσύνης.

Είναι προφανές ότι το ανέκδοτο αυτό σας επείραξε, διότι παραπέμπει σε μια οργή, που αιωρείται σε όλη τη κατεχόμενη Ελλάδα. Θέλουμε να σας πούμε με μια φωνή το δικό μας τραγικό ανέκδοτο «με τόσους έλληνες σαν μαύρους δούλους ,τα κουνούπια του Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό»

Ο,τι και αν κάνετε, εμείς θα υπερασπισθούμε μέχρις εσχάτων αυτό που ορίζει το 120 άρθρο του Συντάγματος .Αυτό που μας άφησε ο προπάππους μας ο Ηρόδοτος «το όμαιμον , το ομόγλωσσον τα κοινά των Θεών ιδρύματα , αι θυσίαι και τα ομότροπα ήθεα του έθνους και της Φυλής μας»

Το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων είναι η ευγενής άμιλλα δια την καταπολέμησιν του ενστίκτου της επιθετικότητος του ζώου που λέγεται άνθρωπος . Ενέχει ακόμη και την εκεχειρία, δι αυτούς που εχθρεύονται τους έλληνες και την Ελλάδα.

Αυτά φαίνεται ότι δεν σας άγγιξαν διότι εσείς συνεχίσατε την ύβριν κατά της πατρίδος στο πρόσωπο της ατυχούς ελληνίδος Αθλήτριας .

Οι τιμωροί των ύβρεων είναι οι ερυνείες. Αυτές δεν λησμονούν και σας περιμένουν.





Μετά τιμής

Ιδομενέας Αντ. Σαρρής



πηγή: ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters