Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Εάν αυτό το μπουρδέλο είναι κράτος, εμείς είμαστε …ζουλού

Έχετε δει κράτος που οι ψηφοφόροι να ξεπερνούν το σύνολο των πολιτών; Υπάρχει είναι  η αγΕΛΛΑΣ.
Xθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής, όπου αναφέρει ότι  ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας ανέρχεται σε 9.903.268 Ελληνίδες και Έλληνες και συμπεριλαμβάνει βεβαίως - βεβαίως, νεογέννητους, ανήλικους, ενήλικες.


Μέχρι εδώ όλα καλά. Έλα όμως που σύμφωνα τώρα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, που αυτή τη στιγμή είναι ακόμα αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του, το εκλογικό σώμα της χώρας, δηλαδή οι άνω των 18 ετών Ελληνίδες και Έλληνες που είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, ανέρχεται σε 9.952.570 ενήλικες πολίτες.


Δηλαδή παρατηρούμε την επιτομή της κρατικής παράνοιας. Το εκλογικό σώμα είναι μεγαλύτερο από το σύνολο του πληθυσμού κατά 49.302 ενήλικες ψηφοφόρους  (9.952.570 -  9.903.268 = 49.302).


Μάλλον έχουν ξεχάσει να σβήσουν από τους εκλογικούς καταλόγους τους ….νεκρούς του 40-44 η όλα είναι… μαϊμού.


Νομίζουμε ότι αυτό θα πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες ως μνημείο ενός κράτους στο οποίο εξαφάνισε τους ανήλικους και τα μωρά.   


Όλοι αυτοί είναι.... απλά βάσει των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους ανύπαρκτοι, και έχουμε και περίσσευμα 49.000 ..πολίτες …φαντάσματα. 



 http://ixnos.blogspot.gr/

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9874.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters