Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Σχεδιάζουν τον θάνατό μας με τους 300 προδότες!

Οι επικεφαλHς της τρόικας (από αριστερά) Μ. Μορς, Κ. Μαζούχ και Π. ΤόμσενΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 2% ΕΩΣ ΚΑΙ 15%

Μειώσεις και στις χαμηλές συντάξεις

Οι επικεφαλHς της τρόικας (από αριστερά) Μ. Μορς, Κ. Μαζούχ και Π. Τόμσεν

Νέες περικοπές στις συντάξεις περιλαμβάνει η δέσμη μέτρων που καταρτίζεται από την κυβέρνηση. Οι περικοπές κυμαίνονται από 2% μέχρι 15%. Θίγουν ακόμα και τα χαμηλά κλιμάκια των 700 ευρώ. Στο απυρόβλητο δεν βρίσκονται ούτε τα βοηθήματα χηρείας και θυγατέρων. Ανοιχτά παραμένουν ζητήματα, όπως η κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης, η αύξηση των ορίων ηλικίας και του ελάχιστου χρόνου ασφάλισης

Άραγε τα κινήματα σε ποιους απευθύνονται και με ποιο σκοπό; Αφού σε λίγο δεν θα υπάρχουν αγωνιστές να στελεχώσουν τα κινήματα θα τους έχουν ξεπαστρέψει!

Τα υπάρχων κινήματα  αποδεικνύονται διασπαστικά στον αγώνα για ελευθερία του Ελληνικού λαού.

Το κάθε κίνημα έχει και ένα μαγαζάκι να παίζει για να να μην αφήσει τον λαό ενωμένο σε μια γροθιά να επαναστατήσει!

 Ο ρόλος σας κύριοι είναι αντίθετος από αυτόν που επικαλείστε!

Αφήστε τις διάφορες πουστιές που επικαλείστε για να μην ενωθείτε!

Ενωθείτε χωρίς  ιδεολογικές συμφωνίες σε ένα κίνημα με κάλεσμα μια λέξη,  αγώνας μέχρι εσχάτων για ανατροπή αυτής της βουλής! Από μια επαναστατική επιτροπή διακυβέρνησης! Όλα τα άλλα που σας χωρίζουν θα βρεθούν μετά κάτω από ένα καινούργιο σύνταγμα! Δεν μιλώ για επαναστατική επιτροπή διακυβέρνησης όπως της Αιγύπτου, της Λιβύης, ή της Συρίας, αυτοί είναι καθοδηγούμενοι προδότες! Μιλάω για κίνηση ομαδική από όλα τα κινήματα  και όλους τους πολιτικούς χώρους χωρίς ιδεολογικά μανιφέστα για αποφυγή ενός εμφυλίου, με μοναδικό μανιφέστο εδώ και τώρα απελευθέρωση της Ελλάδος  από τους προδότες και τους ανθέλληνες τοκογλύφους κατακτητές!

Να είναι νόμιμη κίνηση με χαρτιά που μας παρέχει το σύνταγμα για να μην μπορούν να εκτραπούν οι 300 κατοχικοί προδότες που έχουν καταλάβει την Ελληνική βουλή! Αν δεν το κάνετε εδώ και τώρα κύριοι αρχηγοί και μέλη κινημάτων θα γραφτείτε στην ιστορία χειρότεροι προδότες και από τον Εφιάλτη!

Αυτό που προκαλεί τρόμο είναι η άγνοια από μια μερίδα πνευματικών εντός και εκτός Ελλάδος. Δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα στην λαϊκή κοινωνία, στα λαϊκά στρώματα και κάνουν διαλέξεις φιλοσοφώντας ποια είναι καλύτερα και δημοκρατικά  μανιφέστα που μπορούμε να εγκαθιδρύσουμε! Πότε αγαπητοί και σε ποιο λαό;;; Όσοι δεν έχουν αποχωρίσει σύντομα από την ζωή θα είναι σκλάβοι και εσείς φιλοσοφείτε αντί να επαναστατείτε! Κύριοι πνευματικοί όλα αυτά τα καλούδια που αραδιάζετε μπορούν να εφαρμοστούν κάτω από έναν ελεύθερο λαό και ένα καινούργιο σύνταγμα!

 Δεν σας κατηγορώ άμεσα αλλά έμμεσα, γιατί μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε την απελπιστική θέση του λαού που δεν είναι σε θέσει να φιλοσοφεί αλλά να αυτοκτονεί από απελπισία! Κύριοι πνευματικοί και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε την πατρίδα σας και τον Ελληνικό λαό φωνάξτε μαχητικά όλοι μαζί αγώνας μέχρι εσχάτων για την ελευθερία της πατρίδος μας από τους  300 προδότες και τους οικονομικούς κατακτητές!

Κύριοι πνευματικοί έχετε να φάτε; Ναι!

Έχετε να κοιμηθείτε; Ναι!

Έχετε σπίτι να μείνετε; Ναι!

Έχετε δουλειά; Ναι!

Έχετε να πάρετε τα φάρμακα; Ναι!

Έχετε να πάτε στο νοσοκομείο; Ναι!

Έχετε σκεφτεί να αυτοκτονήσετε από ντροπή και αξιοπρέπεια; Όχι!

Όλα τα παραπάνω δεν τα έχει μια πολύ μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού, σε ποιους απευθύνετε τα φιλοσοφικά σας μανιφέστα, στους ομοϊδεάτες σας στην ελίτ;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 http://www.arxaiaithomi.gr/2012/08/09/300-18/

 

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/08/300_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters