Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«Σφάζονται» στο ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος λέει … «σιγά τα αίματα»!!!

 «Σφάζονται» στο ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος λέει … «σιγά τα αίματα»!!!Αμείωτη συνεχίζεται η κόντρα του Βαγγέλη ...
Βενιζέλου με τον Γιάννη Ραγκούση. Μιλώντας με δημοσιογράφους που τον ρώτησαν στο περιθώριο της συνάντησης του με την πανελλήνια ομοσπονδία ιδιοκτητών ΤΑΞΙ αν τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσουν την Κυριακή. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ποια εσωκομματικά? Σιγά τα αίματα. Κρατήστε μικρά φιαλίδια... Γιατί όταν σφάζεις κάποιον για να βγάλει αίμα πρέπει να έχει.... ΔΗΜΟΣ. Ο Πάγκαλος έχει αίμα? ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Δεν μιλάω για πρόσωπα. Ομιλώ πάντα δια παραβολών.... Ο Γιάννης Ραγκούσης έχει τηρήσει σιγή ιχθύος μέχρι αυτή την ώρα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα απαντήσει στον Βαγγέλη Βενιζέλο στην αποψινή εκδήλωση στην οποία είχε προγραμματίσει να μιλήσει "για να δώσουμε συνέχεια στη συλλογική μας προσπάθεια με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον." όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην πρόσκληση. Σύμφωνα επίσης με τις ίδιες πληροφορίες δέχεται εισηγήσεις με ένα εύσχημο τρόπο στο αποψινό του πολιτικό μανιφέστο να έχει αναφορές που θα παραπέμπουν μεν σε απάντηση προς τον πρόεδρο του κόμματος του, δεν θα οδηγούν όμως σε ευθεία σύγκρουση δυο ημέρες πριν από τις εκλογές. Πάντως ηλεκτρονική σελίδα η οποία στηρίζει τον πρώην υπουργό έχει αναρτήσει κείμενο με τίτλο "μερικά στοιχεία πριν φτιάξουμε το νέο κόμμα" και ακόμη ένα που βγάζει χολή για τον Βαγγέλη Βενιζέλο με τίτλο "θύμωσε ο αγάς".

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3721.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters