Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Λύνει πολλές απορίες για όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας και για όσα προφανώς σχεδιάζονται να συμβούν....

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ

"Η υπονόμευση, είναι ο όρος που χρησιμoποιούμε για να περιγράψουμε τις δραστηριότητες που χρησιμοποιούμε για να καταστρέψουμε πράγματα όπως η πίστη, η θρησκεία, το οικονομικό και πολιτικό σύστημα μιας χώρας και συνήθως στο μυαλό μας είναι συνδεδεμένη με την κατασκοπεία και άλλα ρομαντικά πράγματα όπως η ανατίναξη γεφυρών, ο εκτροχιασμός τρένων και άλλες θεαματικές χολυγουντιανές ενέργειες...

Αυτά όμως που θα πω τώρα, δεν έχουν καμία σχέση με τα κλισέ της κατασκοπείας ή τις δραστηριότητες της KGB για τη συλλογή πληροφοριών.

Το μεγαλύτερο λάθος ή καλύτερα η λανθασμένη αντίληψη είναι το γεγονός ότι όποτε μιλάμε για την KGB, για κάποιον περίεργο λόγο από τους παραγωγούς ταινιών του χόλυγουντ, μέχρι τους διδάκτορες της πολιτικής επιστήμης, και τους εντός εισαγωγικών "ειδικους" επι των σοβιετικών θεμάτων ή "κρεμλινολόγους" οπως αυτοαποκαλούνται ολοι τους νομίζουν ότι η δραστηριότητα της KGB περιορίζεται στην κλοπή των σχεδίων κάποιου υπερηχητικού αεροσκάφους, την παράδοση τους στους σοβιετικούς και την πώληση τους στην σοβιετική στρατιωτική βιομηχανία.
Αυτό όμως είναι μόνο μέρος της αλήθειας...."

Ο Yuri Bezmenov (alias Tomas Schuman), ένας πρώην σοβιετικός πράκτορας της KGB σδτην Ινδία , εξηγεί λεπτομερώς σε μια διάλεξη του στο Los Angeles το 1983.τις τεχνικές που διδάχθηκε στη KGB για την υπονόμευση χωρών – στόχων.
Ο Bezmenov εξηγεί τη μέθοδο διάβρωσης των αρμών ενός έθνους διαφθείροντας δασκάλους, πολιτικούς και λοιπους διαμορφωτές της κοινής γνώμης της χώρας - στόχου σ εφαρμογή του σχεδίου υπονόμευσης, που αναπτύσσεται σε έξη στάδια.

Ο Yuri Bezmenov αυτομόλησε στην Αμερική και προφανώς τώρα εργάζεται στην υπηρεσία της αμερικανικής πολιτικής, πράγμα που είναι εμφανές στη διάλεξη του.
Οι μέθοδοι όμως που περιγράφει, είναι αναηνωρίσημες και σε ευρύτατη χρήση με τον τρόπο που περιγράφονται στη διάλεξη. Οι μέθοδοι αυτές αναφέρονται εξ άλλου στα αμερικανικά στρατιωτικά εγχειρίδια ψυχολογικού πολέμου.

Αξιοπρόσεκτη είναι η αναφορά του στη μελέτη σοβιετικού ιστορικου-κοινωνιολόγου που διαπίστωσε σαν κοινό συντελεστή της εξαφάνισης εθνών και πολιτισμών (Μεσοποταμία, ΄Ινκας κ.λ.π.) την εξάλειψη της θρησκείας!

Σήμερα, οι μέθοδοι της υπονόμευσης χρησιμοποιούνται και εναντίον της χώρας μας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως περιγράφονται στη διάλεξη.

Οι ομοιότητες των καταστάσεων που ζει η χώρα μας είναι ανατριχιαστικές, όπως ανατριχιαστική είναι και η κατάληξη της υπονόμευσης όπως την περιγράφει ο Bezmenov ειδικά στο τελευταίο στάδιο της εξομάλυνσης.

Η απαξίωση της θρησκείας μας, η εθνομηδενιστική ιδεολογία που έχει δηλητηριάσει τη νεολαία μας, ο ρόλος των ακροδεξιών και ακροαριστερών ομάδων, η υπονόμευση της θρησκείας, οι «εξουσίες» των Μ.Κ.Ο.,οι παρελάσεις ομοφυλοφίλων, τα ΜΜΕ, οι πουλημένοι πολιτικοί μας, ταιριάζουν ανατριχιαστικά με τις περιγραφές του Bezmenov.
Είναι ένα βίντεο που πρέπει να δούμε οπωσδήποτε ολόκληρο.

Αγνοώντας την αντιδημοκρατική νοοτροπία του ατόμου -που δεν αποβάλλεται με την αλλαγή στρατοπέδου- μελετώντας την τεχνική και συνάγοντας τα απαραίτητα συμπεράσματα για την άμυνα.

Λύνει πολλές απορίες για όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας και για όσα προφανώς σχεδιάζονται να συμβούν....




infognomonpolitics

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8018.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters