Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

«Όχι» σε όλα λέει η τρόικα.Δεν περνά τις εξετάσεις η προγραμματική συμφωνία ιδεών της ... ακίνητης μονόφθαλμης (Α) Συγκυβέρνησης

«Όχι» σε όλα λέει η τρόικαΗ προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά περιέχει προβλέψεις που έρχονται σε αντίθεση με τα συμφωνηθέντα στο πλαίσιο του Μνημονίου και οδηγούν σε αποκλίσεις από τους οικονομικούς του στόχους, λένε τεχνοκράτες της τρόικας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα.
Οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι όροι όπως «όχι απολύσεις στο Δημόσιο» και «όχι άλλες μειώσεις μισθών» δεν είναι συμβατοί με τις συμφωνίες που έχουν αποτυπωθεί στο Μνημόνιο για μείωση του προσωπικού του Δημοσίου κατά 150.000 την περίοδο έως το 2015 και για μείωση των ειδικών μισθολογίων κατά 12%....

Όπως σημείωναν, αν η κυβέρνηση διαθέτει ένα «μυστικό σχέδιο» ισοδύναμων μέτρων για να αναπληρώσει τις απώλειες, τότε αυτό μπορεί να συζητηθεί, ωστόσο δεν πιστεύουν ότι θα βρεθούν εύκολα ισοδύναμα μέτρα αυτού του μεγέθους.
Αντίθετη είναι η πλευρά του ΔΝΤ στο κομμάτι της συμφωνίας που προβλέπει την εκ νέου ενίσχυση των συλλογικών συμβάσεων και των κατώτερων μισθών.
Οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ τονίζουν ότι αυτές οι αλλαγές είναι απαραίτητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας και προσθέτουν ότι αν η κυβέρνηση λάβει μέτρα για τη μείωση των τιμών στην αγορά τότε θα αποκατασταθεί η αγοραστική δύναμη των μισθών.
Διαλλακτικότερη στάση υπάρχει μόνο στο θέμα της χρονικής παράτασης του Μνημονίου, αν και επισημαίνονται οι δυσκολίες σε ό,τι αφορά την έγκριση μίας αυξημένης χρηματοδότησης προς την Ελλάδα από τα εθνικά κοινοβούλια της Ευρωζώνης.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/06/blog-post_267.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters