Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ???Μια φωτογραφία-χίλιες λέξεις για την κατάντια της Αθήνας: Ένας αλλοδαπός άνδρας γυμνός κείτεται στον πεζόδρόμο της Βουκουρεστίου... 

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας! Δεν πάει άλλο! Ποιος το επιτρέπει και γιατί; Σοκ στην καρδιά της Αθήνας! Με ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι το πρωί της Τετάρτης περαστικοί από την οδό Ακαδημίας, στο ύψος της Βουκουρεστίου. 

Άνδρας βορειοαφρικανικής καταγωγής τρέχει γυμνός στην Ακαδημίας κυνηγημένος από ομάδα ατόμων, πιθανότατα τοξικομανών.

Στη συμβολή με την Βουκουρεστίου ο άνδρας πέφτει εξαντλημένος από το κυνηγητό, ενώ η ομάδα των ατόμων που τον κυνηγά διασκορπίζεται στους γύρω δρόμους. 

Αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού, ένας δικηγόρος που εργάζεται στην περιοχή, συγκλονισμένος κάλεσε... 

Aμέσως την αστυνομία, η οποία κατέφτασε σε λίγη ώρα μαζί με ασθενοφόρο. Το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας έχει γίνει γίνει ένα απέραντο παζάρι ναρκωτικών, ένα απέραντο πορνείο και ένα απέραντο "θέατρο" εγκληματικών ενεργειών. 

 Η αστυνομία προσπαθεί με τις δυνάμεις που έχουν απομείνει να κάνει κάτι, αλλά εις μάτην. Οι σκηνές που εκτυλίσσονται καθημερινά δεν συμβαίνουν ούτε σε τριτοκοσμική χώρα! Ποιοι επέτερψαν να φτάσουμε στον πάτο και γιατί; Τι θα κάνει η νέα πολιτική ηγεσία; Η ελληνική κοινωνία περιμένει άμεσες απαντήσεις γιατί βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Πρέπει να προφυλάξουμε την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία από τη διάλυση, αλλά και να ενσκήψουμε με ανθρωπισμό στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Έλεος, δεν πάει άλλο! 

in.gr
 

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters