Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Είμαι ένας (ευτυχεσμένος) Έλλην πολίτης!!!!!!!!!

Είμαι ( ευτυχεσμένος) γιατί διαπίστωσα ότι οι Έλληνες ψήφισαν πατριωτικά! Συμφεροντολογικά! Κομπλεξικά! Προδοτικά! Δουλικά!

Είμαι (ευτυχεσμένος) γιατί είδα ότι ο Ελληνικός λαός το έδειξε με την ψήφο του ότι είναι κυρίαρχος βάσει συντάγματος και μπόρεσε να διαλέξει την δουλεία, την ανευθυνότητα,!

Είμαι (ευτυχεσμένος) γιατί είδα τους Έλληνες γονείς με ωριμότητα σαν κοινωνικοί πολίτες επέλεξαν την δουλεία για το μέλλον των παιδιών τους!

Είμαι (ευτυχεσμένος) γιατί μαρτυρήθηκαν οι δωσίλογοι του κώλου  εθνικόφρονες πατριώτες δεξιοί! Αυτοί που καθύβριζαν το λαό του ΠΑΣΟΚ ως προδότες! Ο λαός Του ΠΑΣΟΚ τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ πατριωτικά και παραδειγματικά!!! Εσείς εθνικόφρονες, γενίτσαροι, γερμανοτσολιάδες, προδότες,τουρκοσπορίτες, τοκογλύφοι, απάτριδες, μαυραγορίτες μεχρι και στην Β Πειραιώς που υπάρχει αληθινοί δυστυχία, ανεβάσατε τα ποσοστά της δεξιάς!!!

Είμαι (ευτυχεσμένος) που είδα σαν Έλλην πολίτης ότι σάπιο με πλούσια εθνικοφροσύνη και πατριωτισμό,ΜΜΕ, απατεώνες, τοκογλύφοι, απάνθρωποι, κερδοσκόποι, αγκαλιάστηκαν, μαζεύτηκαν ακόμα και από τους βόθρους τα βδελύγματα και ξανά έκαναν την υπερήφανη, πατριωτική, δεξιά, έτοιμη να κυβερνήσει, να πουλήσει ότι έχει απομείνει, να παραδώσει ολοκληρωτικά την Ελλάδα στους κατακτητές! Έτσι μεταφράζουν οι δεξιοί εθνικόφρονες, πατριώτες, την διακυβέρνηση μιας υπερήφανης χώρας!!!

Τελικά είμαι πολύ (ευτυχεσμένος) γιατί αποδείχτηκε ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων;;;;; Πολιτών είναι απόγονοι των δοσίλογων, γενιτσάρων, μαυραγοριτών!

Μιλάμε για αναβάθμιση, για ποιότητα στον πολιτισμό της νέας γενιάς!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

http://www.arxaiaithomi.gr/2012/06/18/eimai-enas-eutyxesmenos-ellin-politi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters