Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

"Παιδιά είμαι συγκηβερνήτης στο Boeing 737."

Σχετικά με τους αεροψεκασμούς...

 "Δε χρειάζεται να δηλώσω παραπάνω πράγματα. Αυτα που λέτε δεν υφίστανται. Είναι αστεία, ενώ χωρίς να το θέλετε χαμηλώνετε το επίπεδο του μπλόγκ το οποίο λέει πολλά σωστά πράγματα. Υπάρχει εξήγηση για όλα όσα λέτε. Παρακαλώ μην τρομοκρατείτε τον κόσμο. Παίρνετε φαινόμενα όπως :αυξημένη πίεση στις πτέρυγες ή τα ακροπτερύγια που αποφέρει την υγροποίηση, εκκένωση καυσίμων (fuel jettison) , και τα παρουσιάζεται ώς ψεκασμούς. Υπάρχουν ψεκασμοί σε ακραία κερικά φαινόμενα με ειδικά διαμορφωμένα αεροσκάφη με σκοπό την διάλυση νεφών χαλαζιού και χιονιού ή καταιγίδων , ή ψεκασμός με φυτοφάρμακα σε φυτείες και φάρμες. Απο κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι αστεία."


anti-ntp.net: Το συγκυβερνήτης γράφετε με "υ". Καλά δεν ξέρεις πως γράφεται το επάγγελμά σου; Για τα στοιχεία: Πως εξηγείς το γεγονός οτι από το 1998  εμφανίζονται οι πρώτοι αεροψεκασμοί; Ενώ πριν δεν υπήρχαν;  Η "αυξημένη πίεση στις πτέρυγες ή τα ακροπτερύγια που αποφέρει την υγροποίηση, εκκένωση καυσίμων " μας λες. Ερώτηση: Όλα αυτά δεν υπήρχαν πριν; Τώρα δημιουργήθηκαν; Οι ψεκασμοί για την διάλυση νεφών ή χιονιού όπως λες ισχύουν. Όπως και για τα φυτοφάρμακα. Όμως φίλε μου τώρα είναι καλοκαίρι και εδώ στην Σύρο που είμαι εγώ (ένας από τους συντάκτες) δεν έχουμε φυτείες... ούτε χαλάζι και χιόνι. Οπότε γιατί μας ψεκάζουν; Επειδή λοιπόν είσαι πανάσχετος και αμόρφωτος, δες αυτό το ντοκιμαντέρ.
 
 
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/05/boeing-737.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters