Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Σε επιφυλακή ο στρατός για τουρκικές προκλήσεις

Σε αυξημένη επιφυλακή έχουν τεθεί από σήμερα οι ένοπλες δυνάμεις στην περιοχή της μεθορίου με την Τουρκία, εν μέσω ισχυρών ενδείξεων ότι η Άγκυρα θα ακολουθήσει και πάλι τη συνήθη τακτική της, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την πολιτική ρευστότητα στη χώρα μας εν όψει εκλογών και τη χαμηλή στρατιωτική επιχειρησιακή ετοιμότητα λόγω περικοπών.

Σε μία κίνηση καλής θέλησης προς την Άγκυρα, το υπουργείο Εξωτερικών ενέκρινε αεροναυτική άσκηση δυτικά της Λέσβου και της Χίου.
Και η Τουρκία έδειξε την ευγνωμοσύνη της με … 11 παραβιάσεις του Ελληνικού Εναέριου Χώρου και οκτώ παραβάσεις των κανόνων του FIR.

Οι Τούρκοι στρατηγοί «μετρούν» τις ελληνικές αντιδράσεις, αναζητώντας κενά στα οποία θα μπορούσαν να πατήσουν για να εξυπηρετήσουν τις πάγιες βλέψεις τους στο Αιγαίο.

Μέχρι στιγμής όμως η ηγεσία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων δεν έχει αφήσει περιθώρια, κρατώντας σκληρή γραμμή.
Η παραβίαση στο Καστελόριζο απαντήθηκε άμεσα με υπερπτήση επάνω από την τουρκική πόλη Κας, ενώ ελληνικά μαχητικά σηκώθηκαν και προσέγγισαν τουρκική φρεγάτα που κινούταν στα χωρικά ύδατα της χώρας μας.

Η ελληνική στρατιωτική ηγεσία προετοιμάζεται για ένα «θερμό» καλοκαίρι –ανάλογο του 2009- όσο αφορά τις εντάσεις στο Αιγαίο με την Τουρκία.
inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters